Niste seriale putin mai ''misterioase'', care implica mister si te ''obliga'' sa te uiti la ep urmator ar fi:
THE 100
WAYWARD PINES
BETWEEN
Primele doua prezinta oarecum planeta Pamant dupa cativa ani in care a fost nelocuita, dar crede-ma ca nu apar cliseele alea plictisitoare.
Seriale mai istorice
AS putea sa iti recomand REIGN
Merlin- dar bineinteles ca incude si ceva fictiune, dar pot sa zic ca serialul are detoate : actiune, dragoste, magie, printi frumosi , adica doar Arthur, dar mna...
Aa..si un super mini-serial este TUT(Tutankhamon), amazing, o sa te indragostesti de actorul principal Avan Jogia( care joaca si in serialul Twisted)
Seriale cu ''super eroi'' sau cu actiune
Smallvile--super super super serialul
Arrow
Flash
Nikita
The tomorrow people
Si un serial mai nou aparut, este Humans, nici nu ma chinui sa iti scriu despre ce e vorba, uita-te la trailer sau la primul episod si vei vedea despre ce e vortba
In rest, pot aminti, bineinteles Game of Thrones, poza de la avatar spune totul
Oke... sper ca nu te-am plictisit, eu ti-as recomanda sa te uiti la trailere sau la primele episoade si sa vezi care iti plac
Mai poți încerca:Hemlock Grove, True Blood, From Dusk Till Dawn: The Series, The Strain, The 100, The Flash, The O.C., Finding Carter, Blindspot, Secrets And Lies, Wayward Pines, Banshee, Fear The Walking Dead
GAME OF THRONES e cel mai tare serial ever. Daca vrei iti recomand si un serial coreean care mi-a placut mult:The Heirs
Supernatural
Reaper (comedie-horror)
Blue Mountain State (comedie gen american pie)
Baby Daddy (comedie)
The 100 (aventuri)
Spartacus (aventuri/istoric)
Lucifer - are doar 1 episod deocamdata dar merita sa te uiti. Astea le-am vazut si mi-au placut mult. Sper sa iti placa si tie. Vizionare placuta!
Supernatural > 10 sezoane > http://www.playfs.com/2010/03/supernatural-serial-online-gratis.html