| Ana00005 a întrebat:

Ce anime-uri ati recomanda si de ce? (nu e problema daca e spoiler) Daca se poate sa lasati mai multe optiuni

9 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Spune unele care iti plac sa stim ce recomandam.

| Ana00005 explică (pentru RoCkKiD):

Comedie, Saiki Kusuo spre exemplu

| RoCkKiD a răspuns (pentru Ana00005):

Atunci chestii gen
sakamoto desu ca?
One punsh man
mob psycho

| Apokales a răspuns:

Naruto, Yu-Gi-Oh & Shaman King.
Pentru ca au facut parte din copilaria mea si mi-au placut la nebunie.

| Ana00005 explică (pentru Apokales):

Naruto si Shaman King le-am vazut XD
Si da, sunt super

| GiorgianaGiorgi a răspuns:

-Hunter x Hunter va ocupa mereu primul loc in lista mea,deoarece are tot ce ii trebuie suspans, comedie pe alocuri iar actiune din plin, in acest serial este vorba de Gon care pleaca in cautarea tatalui si trebuie sa treaca de anumite obstacole pana sa il gaseasca si incepe chiar cu examenul vanatorilor, pot sa iti spun ca te va tine in suspans in fiecare episod, eu l-am urmarit deja de 4 ori pana acum si tot nu ma satur.P.S. Preferatul meu este Hisoka.
-Death Note, aici ce pot sa iti spun cred ca majoritatea iubitorilor de anime l-au vazut, pentru ca este cel mai cunoscut sau depinde poate l-a intrecut Naruto, aici este vorba despre un tanar liceean pe nume Light care gaseste un caiet al mortii, in care daca scrii numele complet si ii stii fata moare.Serialul include suspans iar inteligenta lui Light si al lui L ma da pe spate.
Momentan te las doar cu atat, daca nu le-ai urmarit atunci chiar iti sugerez sa o faci daca doresti pentru ca sunt foarte bune, si dupa ce le termini poti sa ma contactezi sa iti ofer alte sugestii.
Vizionare Placuta!

| sammy7 a răspuns:

Naruto,Fairy Tail, The Seven Deadly Sins, Blue Exorcist

| RainbowGirly a răspuns:

Koe no Katach ( The Silent Voice)
- este un anime foarte frumos. Este vorba despre o fetiță surdomută care ajunge intr-o școală nouă. Colegii își bat joc de ea, mai ales Ishida.
Când cresc amândoi încearcă să se sinucidă, dar ceva îi oprește.
După câțiva ani se regăsesc și sfârșitul este foarte emoționant.

Tokyo Ghoul
- primele două sezoane sunt bestiale. Sezonul 3-4 ( Tokyo Ghoul:re și re 2) sunt faine dar dacă nu ai citit manga nu prea o să înțelegi ce se întâmplă.

Boku no Hero Academia (My hero academia)
- are 4 sezoane și este vorba despre adolescenți care vor să devină super eroi. Ei trăiesc intr-o lume unde aproape întreaga populație are super puteri. Personajul principal Midoriya Izuku (Deku) se naște fără puteri, dar visul lui este să devină erou, așa că se înscrie la cea mai buna școala de super eroi, UA. Nimeni nu îl crede in stare să fie admis, însă se întâmpla ceva care schimbă totul.

Darling in the Franxx
-are un singur sezon.
Este vorba despre o echipă de adolescenți care se luptă in roboți numiți "Franxx" ca să ii apere pe Adulți. Ei trăiesc in cartiere construite de oameni, izolate de lumea normală. Franxx-urile pot fi conduse de o fată și un băiat. Hiro, personajul principal rămâne fără parteneră, însă apare a o fată care ar vrea sa ii fie parteneră. De aici începe acțiunea.

Into the forest of fireflie’s light ( Hotarubi no mori e )-
Încă un film foarte trist. Durează cam 45 de minute dacă nu mă înșel. Este vorba de a ofetiță pe nume Hotaru care într-o vară își vizitează o rudă. Iese să se joace intr-o pădure din apropriere. Acolo se întâlnește cu Gin, un băiat care a fost salvat de spiritele păduri când a fost abandonat in pădure, și care nu îmbătrânește. Ei se joaca împreună, însă nu se pot atinge. Dacă cineva îl atinge pe Gin, acesta dispare pentru totdeauna. Trece timpul și Hotaru merge in fiecare vară la Gin. Hotaru crește tot mai mult și cei doi încep sa se îndrăgostească. Sfârșitul este foarte trist.

Astea sunt preferatele mele momentan. Aici sunt câteva care mi-au mai plăcut :
-Kimetsu no Yaiba ( Demon Slayer)
-Bungou Stray Dogs
-Kimi no Nawa
-Blue Exorcist
-Violet Evergarden
-Attack on Titan