Naruto si Naruto Shippuden; Bleach; Soul Eater; Fairy Tail; Another (Horror); Blood C; C Control: The money and soul of possibility; High School of the Dead; Hell Girl ( 3 sezoane); Dead Man WonderLand; K-On; Death Note; Durarara; si cam atatica. Mai stiu dar nu-mi vin acum, si multe au si destul romantism... dar poti sa-ti schimbi parerea cu unele dintre ele.
Hey! Anime'urile pe care le-ai recomandat sunt foarte faine (majoritatea le-am vazut iar la Naruto Shippuden sunt cu episoadele la saptamana), daca ai anime'uri care chiar crezi ca sunt geniale, dar au si romantism mi le poti spune, poate chiar o sa imi placa. Multumesc pentru raspuns :X
Pai incearca de exemplu: Baka to test ( 2 sezoane); Claymore; Kampfer; Freezing; Mirai Nikki; Uta no prince-sama; Tosagare Otome x Amnesia; Zetsuen no Tempest; Bakemonogatari si Nisemonogatari; Dragonaut: The resonance; Sora no Otoshimono ( 2 sezoane); 11 eyes; DN Angel; Angel Beats; The World God Only Knows. mai am dar sunt absolut si suta la suta romantice ) Pe astea le-am vazut, dar nu sunt obsedata sau ceva ))
Nu ma gandeam ca esti obsedata Si eu ma uit la foarte multe anime'uri, dar asta nu inseamna ca suntem obsedate . Merci pentru ideile de anime'uri, tin minte ca si eu m-am uitat la 11 eyes Am auzit de anime'urile care le-ai propus deci cred ca am sa le iau pe rand si am sa ma uit la ele. Merci :*