| CPhantomhiveE a întrebat:

Ce anime'uri faine stiti?(ceva gen Code Geas, 07-Ghost, Kuroshitsuji etc.; sau orice alte anime'uri faine, dar nu romantice). Multumesc! puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Naruto si Naruto Shippuden; Bleach; Soul Eater; Fairy Tail; Another (Horror); Blood C; C Control: The money and soul of possibility; High School of the Dead; Hell Girl ( 3 sezoane); Dead Man WonderLand; K-On; Death Note; Durarara; si cam atatica. Mai stiu dar nu-mi vin acum, si multe au si destul romantism... dar poti sa-ti schimbi parerea cu unele dintre ele.

| CPhantomhiveE explică (pentru SuKi2KirAi1):

Hey! happy Anime'urile pe care le-ai recomandat sunt foarte faine (majoritatea le-am vazut iar la Naruto Shippuden sunt cu episoadele la saptamana), daca ai anime'uri care chiar crezi ca sunt geniale, dar au si romantism mi le poti spune, poate chiar o sa imi placa. Multumesc pentru raspuns :X

| SuKi2KirAi1 a răspuns (pentru CPhantomhiveE):

Pai incearca de exemplu: Baka to test ( 2 sezoane); Claymore; Kampfer; Freezing; Mirai Nikki; Uta no prince-sama; Tosagare Otome x Amnesia; Zetsuen no Tempest; Bakemonogatari si Nisemonogatari; Dragonaut: The resonance; Sora no Otoshimono ( 2 sezoane); 11 eyes; DN Angel; Angel Beats; The World God Only Knows. mai am dar sunt absolut si suta la suta romantice laughing) Pe astea le-am vazut, dar nu sunt obsedata sau ceva laughing))

| CPhantomhiveE explică (pentru SuKi2KirAi1):

Nu ma gandeam ca esti obsedata laughing Si eu ma uit la foarte multe anime'uri, dar asta nu inseamna ca suntem obsedate laughing. Merci pentru ideile de anime'uri, tin minte ca si eu m-am uitat la 11 eyes happy Am auzit de anime'urile care le-ai propus deci cred ca am sa le iau pe rand si am sa ma uit la ele. Merci :*

| Samara00 a răspuns:

Btoom