Buna!
Sore-1.72
Raphael-1.75
Cristina-1.59
Andrada-1.61
si as vrea mult de tot sa imi trimiti mesaj si sa imi spui de ce pui aceasta intrebare, bafta.
I-ar fi vrut inalti pentru echipa de baschet.
Hey.am vazut raspunsul tau si nu stiu de unde ai luat aceste date, dar rapha e mai inalt. are in jur de 1.85-1.90.e in scoala cu mine si il vad zilnic. eu am 1.65 si e muuuuuult mai inalt ca mine. cristina chiar are 1.65 k e mai mica decat mine la inaltime.nu te condamn (doamne fereste!) doar ti.am zis, sa nu te superi pe mine:X.Bye:X.
Nu ma supar.cauta si tu pe starmania, chiar asa scrie :/...
Rapha cred ca are mai mult n-are cum
Cine a pus intrebarea se referea la Raphael Tudor ( Cristi in serial) nu la Raphael din serial...scz dar la asta cred ca te referi pentru ca...Raphael Tudor are 1.85 cam asa
cu sigurantă
Daca AdelinaBubulina are dreptat sunt cam scunzi.
n-au inaltimea pentru baschet.
atunci?
ia-i in echipa de tenis de masa.
de fapt, eu vroiam sa stiu pentru altceva da totuşi cred ca Cristi are 1, 85, nu e chiar aşa de scund
Pai intr-un episod Liviu zice ca are 1. 95 si la concertul de la sala palatului Cristi a spus ca Liviu este cu 5 cm mai inalt decat el.Deci teoretic el are 1. 90
Buna imi puteti da si mie va rog frumos greutatea Cristinei Ciobanasu? Fac un concurs cu prietenele mele si am nevoie repede de greutatea ei.