Salut chiar astazi l-am vizionat pe internet si ti-l recomand cu mare drag e un film foarte bun nu iti spun nimic ca nu o sa iti fie interesant si titlu spune tot
Imi poti spune ce anume ti-a placut? eu am citit despre el si am vazut si trailer-ul, dar sunt in dubii.nu vreau sa ma ia somnul cand il vizionez
Totul nu am stiut ca exista si carti filmul cred ca se ridica la nivelul cartilor
Daca nu ai citit cartile poti sa te uiti la el fara probleme. Multi se plang ca filmul nu s-a ridicat la nivelul cartilor, motiv pentru care si eu am fost in dubii ceva timp pana m-am decis sa ma uit si nu am fost dezamagit, filmul este chiar bun si abia astept partea a doua.
Jennifer Lawrence joaca foarte bine, actiunea este captivanta, iar lumea sf creata de autorul cartii ma intriga, este... interesanta.
Nu ai sa adormi la el te asigur.
Dap merita cu siguranta sa-l vezi, eu unul l-am vazut mai demult dar e chiar fain
E absolut genial! Cărţile sunt şi mai faine. Recomand cu drag. Am o prietenă care atunci când vorbeam eu de Hunger Games nu mă băga în seamă, iar acum e la a treia carte şi e OBSEDATĂ.
RebeccaJ întreabă:
FroddoLikesBlood întreabă: