anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,
Ce parere aveti despre filmul Titanic? Mie mi se pare super tare... E o intrebare stupida, dar le cel mai bun raspuns dau fundita...big grin

Răspuns Câştigător
| JaneEyer a răspuns:

Titanic? Ador filmulbig grinEste printre filmele mele preferatebig grinPacat ca s-a scufundat nava... Dar filmul chiar a fost bunbig grinL-am vazut de un milion de ori si tot m-as uita la el cu drag.Chiar imi place si mi se pare ca ai gusturi bune la filme.Am dreptate?big grin

12 răspunsuri:
| bfvhjcv a răspuns:

E cel mai tare fil vazut vreodata.am si plans cand l-am vazut, mai ales cand jack a murit inghetat cu picioarele in apa, dar totusi cred ca a murit fericit deoarece a murit langa ea.
e cel mai tare film. daca ar fi sa aleg intre titanic si avatar as alege categoric titanic:X:X:X.prea tare filmul
felicitari regizorului, si intregii echipe care au realizat acest filmlove struck

| INSOLINYO a răspuns:

Eu, il consider un film romantic, plin de drama si putin cam horror.
Sa nu mai vorbim ca este, inspirat din realitate...

| Wayrapa a răspuns:

Mie mi se pare un film super, poate sa va pare naspa dar l-am vazut de mai multe ori si de fiecare data am plins. Ati vazut titanic 2? Tot e super.

| Helăăău a răspuns:

Mi-a placutlove struck cred ca l-am vazut de vreo 5 ori big grin chiar ma intrebam cat imp le-a luat sa faca filmul, si cum au facut sa se scufunde vasul cu toti oamenii aia (pare asa de real! ) si cum s-a rupt in 2 straight face
au muncit.
cu toate ca s-au inspirat din adevarata scufundare, mi se pare foarte original (ma refer la poveste).
si povestea dintre protagonisti a fost interesanta happy (chiar asa o fi fost big grin? )
happy

| Deeliaa a răspuns:

Absolut impresinant filmullove struck O poveste de dragoste incredibilalove struckDefiecare data cand l-am vazut mi-au dat lacrimile la final...sad
Dupa parerea mea este cel mai bun film!love struck

| Hisaya a răspuns:

A fost un film care m-a facut sa rad si sa ma intristez. Filmul a fost foarte frumos. Si da. Este super tare!

| adutzadragutza a răspuns:

Ador filmul multttttttt de tot, e super e si romantic si drama si de toate ce vrei happy, mrg in afara de horror laughing, dar e cel mai frumos film posibil happy

| Static a răspuns:

Prima data cand am vazut Titanic am plans cu lacrimi de crocodil, pe bune, mi-a fost foarte mila de oameni si copii care au murit in acel vapor imens, insa saracul Jack s-a sacrificat pentru Rose foarte mult, pana la moarte. :'(, am uitat sa mentionez ca am vazut acest film de vreo 5 ori cam asa. Si acum cand l-am vazut acum vreo saptamana nu am mai plans, de fapt nu am mai plans demult, insa chiar este un film bun despre dragoste, gelozie, faima, bani, crima si fantezie. E un film de nota 10, dar totusi trist. fundita? big grin

| alexandrakarina a răspuns:

E super tare...eu am citit adevarata poveste a vasului titanic si asa cum e filmul a fost si realiatea faimosul titanic "vas imposibil de scufundat"

| Bibiiubesteciocolata a răspuns:

E cel mai tare film:Xde fiecare data plangcryinge asa trist ca Jack a murit, ca s-a sacrificat pentru Rose.Pana la urma iubirea lor a fost adevarata chiar daca a fost numai pentru cateva zilehappyA fost super atunci cand Rose i-a promis lui Jack ca niciodata no sa se dea batuta, sh atunci cand a fost intrebata de acel ofiter cum se numeste si a rasp Rose Dowson... ce mai a fost un film super:X:X

| TwixulDrept a răspuns:

Ce pot sa spun...este o capodopera, cel mai tare film si actorii au fost foarte buni

| ღAnaღ a răspuns:

Vas da la toti funda dar pacat ca nu se poatesad

Întrebări similare