anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cine ma ajuta?
auziti exista satana?
eu intr-o zi parca l-am vazut pe el crying
era rosu
si zicea ca ma fura si ma omoara si alte chesti
ce sa fac?
crying
crying

Răspuns Câştigător
| lokitaakrisuuu a răspuns:

Da exista.Cu siguranta.si Dumnezeu exista.Dar asta poate fi imaginatia ta.Cand mai ai viziuni din astea.Ca sa nu te sperii, fa`ti o rugaciune si incearca sa te gandestila ceva frumos.Asa vei skapa de temerilove struck. Fundaaa?smug

16 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Filme & Seriale,@danielle?
Sa nu te mai uiti la toate prostiile, pentru inceput ar fi placut si linistitor sa citesti ceva usor...

| Minnie a răspuns:

Si iti canta pe ritmuri de "No comment": la noapte o sa te fur/da, ti-o jur"?

Janina
| Janina a răspuns:

Ai o imaginatie prea bogata!

| unknownn a răspuns:

Get a life!

| calexiandra a răspuns:

O intrebare happy Cati ani ai? laughing

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu exista, si daca ar exista nu ar fi asa cum ti-l imaginezi sau visezi tu. Este doar frica din mintea ta pe care o poti stapani. Daca ar exista Satana, Dumnezeu nu l-ar lasa sa-ti faca vreun rau, asa ca trebuie sa fii mai curajoasa si sa tii minte ca in visul tau tu esti seful si invingi pe oricine daca iti doresti.

| Katy20Kaithleen a răspuns:

Lolololollaughing Zii asa cand il mai vezi: Ia`uzi drace du-te in puii mei de fofarlicalaughing Vii asa si ma sperii pe mine?laughing Pieri satana du-te drakuluilaughing))))

| FluGg a răspuns:

N-are nici o putere fizica asupra ta, nu te speria, cauta-L pe El!

| AnonymuxX a răspuns:

Doamne laughing rolling on the floor auzi era rosu si a zis ca te fura laughing poate ai avut un cosmar in viata asta poate exista satana dar nu in forma lui reala laughing rolling on the floor

| Lace a răspuns:

Daca n-avea coarne nu era Satana [-x.

| TheJeryk0 a răspuns:

Da, exista.
Dar cred ca faci misto asa ca. nu te fura si nici nu te omoara laughing

| Aiureeaaa a răspuns:

Mai roaga-te si tu seara si dimineata

| OmulTalentat a răspuns:

O la ba

| fluturash_4893 a răspuns:

Da exista...dar nu sa il vezi sau chestii de genu e doar imaginatia ta ca te uiti la filme de groaza si ai senzatia ca te ''bantuie"iar dc il mai vezi adica daca l-ai vazut vreodata zii sa te fure ca nu are cum laughing))

| geoshy09 a răspuns:

Satana exista ..si exista si sfarsitul lumi dar nu datorita extraterestilor si toate ***-urile astea. iar in momentul cand domnul cel de sus va hotara asta... o femeie va veni pe pamant si il va naste pe sarsaila... pentru a ne indruma spre calea lui el este printre noi dar nu ne poate face rau datorita domnului

| Serban_Flavia_1981 a răspuns:

Pocaieste-te si cand il m auzi sau vezi marturiseste cu voce tare daca poti Isus Hristos e Domnul si cel rau va pleca de la tine