Nu cred Cum se poate asa ceva? :O Doamne fereste ma rog
Informează-te!
Mona este doar o marionetă și defat sunt mai mulți A.
Este A. Team.
Am citit undeva că, cică, este așa :
A. - Alison
T - Toby
E - Ezra
A - Aria
M - Mona
Dar este doar o părere.
Aceasta intrebare este de acum mult timp... Atunci am pus aceasta intrebare pentru ca nu eram la zi cu serialul dar acum sunt si sunt la curent cu tot
CiCi Drake...♥
Ar putea fi:
-Melissa (stii de ce daca te-ai uitat la serial)
- Noel Kahn
-Maya pentru ca a locuit in casa lui Alison si putea sa geseasca ascunzatorile ei...
-Mona, dar asta cred ca deja stii. A fost decat o marioneta
- Garrett Reynolds. Si el e implicat cumva. E politist si asta ii ofera multe avantaje(ca atunci cand a furat pagina 5 din raportul autopsiei)
-Ezra: a aparut chiar in perioda cand fetele au inceput sa primeasca mesaje si in plus are "ochii frumosi"(daca iti mai aduci aminte)
-Jenna. Cred ca s-a prefacut ca a fost oarba. Are si un motiv bun pentru care le-ar teroriza
-Alison. Cadavrul ar fi putut fi al surorii sale. A aparut in visele fetelor si ele chiar cred ca ea a fost acolo.
-Lucas se rezbuna pe ele pentru ceea ce ii facea Alison
-una dintre mincinoase
A vine de la Aria..si ar putea fi ajutata de fratele sau. In plus, la sfarsitul sezonului 2, o fata imbracata intr-o haina rosie s-a dus la Mona la spital.Aceeasi haina pe care Aria a luat-o din masina lui Spencer cand au fost la magazinul de papusi si au vorbit cu baietelul ala.Si mai e ceva: Aria spune "Shhh" in generic.Asta sigur are o semnificatie.
Spencer pentru ca este suficient de desteapta ca sa faca asta.
Emily pentru ca era indragostita de Alison, iar cand aceasta nu a impartasit sentimentele, s-a enervat si a omorat-o.
Hanna... s-ar putea sa fie cine ne asteptam mai putin.
Emily e lezbyana?
Da.
Aria a a primit prima mesaj de la A.Deci nu are cum sa fie ea.
Va multumesc pentru raspunsuri. Dar deocamdata nu o sa dau funda niciuneia dintre voi pentru ca nu se stie exact. Am vrut sa aflu doar parerile voastre:d Am sa dau funda celei care cred eu ca merita dupa ce o sa vad la film. Iar daca nu se potriveste la niciuna dintre voi o sa dau funa celei care vreau eu , la nimereala.
Pai, este mai complicat. La inceput Spencer isi da seama ca este Mona, dar de fapt este un grup, Mona doar executand ordinele. Pe parcurs se alatura echipei A Toby si Spencer, condusi de o blonda cu haina rosie ce seamana incredibil de mult cu Alison. Pana aici am vazut deocamdata. Iti mai spun dupa aia))
Probabil vom afla cine este A abia prin sezonul 3. Si primul episod din sezonul 3 apare pe 6 iunie . Si cum spuneau multi. A este o echipa din care face parte Mona, Jenna, probabil si Lucas si altii. Funda?
Am citit rezumatul cartilor si se pare ca Alison ar avea o sora geamana, care a fost inchisa intr-un ospiciu. Nu e Mona, ea e dar o marioneta a lui A. Nu se stie daca serialul respecta cartea.
Hei, iti pot spune eu,deoarece stiu din surse apropiate! Da, intr-adevar Toby este in echipa A,in care este si Mona implicata fiind amenintata de cea care a format grupul A! In unele episoade, daca ati vazut, arata ca Toby este mort,dar dupa aceea il arata conducand o masina, mai bine spus o duba! Spencer ajungand la caminul de nebuni, Mona o viziteaza, spunandu-i sa se alature echipei A! Voi credeti ca Ezra, Lucas, si Noel este in echipa A! Ce credeti despre Cece? Sau Alison? Intr-adevar, Alison nu a murit, ci sora ei geamana! Ce credeti despre Emily, oare ce secret ascunde? Atat va spun! . Cel cea care a format echipa A..este de necrezut! nici eu nu mi-am putut inchipui acest lucru! Sa aveti o zii buna!
Cine a creat echipa A? Una din Spencer, Aria Emily sau Hanna?
Prima data A e mona care e descoperita de spencer...dar ea a fost doar o marioneta
La sfarsitul sezonului fetele au crezut ca mona este A, dar apoi s-a aflat ca de fapt Mona nu era A deoarece dupa ce a fost trimisa la spitalul de nebuni ele primeau incontinuare amenintari de la A.In sezonul 3 arata ca A este de fapt o echipa presupun formata din cei care o urau pe Alison, iar in sezonul 3 episodul 12 arata ca unul dintre A este Nate,, verisorul lui Maya ", iar la sfarsitul episodului arata ca unul dintre A este si Toby iubitul lui Spencer
Sper ca te+am ajutat
Totusi parerea mea este ca liderul echipei A este insusi Alison care de fapt nu a murit si cea moarta este sora sa geamana pe care cred ca ea a omorato.Parerea mea
Da... Ma rog. Eu am pus intrebarea asta de mult...
Emily a omorato pe alison iar A este mona si toby, ori cum stiu decat ca mai trebuie sa fie 4
Ai gresit complet A este Charlotte DiLaorentis, sora prin adoptie cu Ali dar verisoare pentru ca Jessica avea o sora geamana Mary Drake care e mama lui Charlotte. Si Ali e in viata.
giagianina întreabă: