Dupa ce moare Sultana-mama, Hurrem o sa vina in locul ei, dar nu va fi Sultana-mama. Pentru ca Hurrem a fost mama a 5 copii si sotia legitima a lui Suleyman, a primit titlul de " Haseki Hurrem Sultan ". Cea care avea titlul de " Haseki " era a 2 a cea mai puternica femeie, dupa Sultana-mama.
Hurrem nu a devenit Sultana-mama pentru ca ea murise inainte de a conduce Selim, Imperiul Otoman ( ca sa fie Sultana-mama, trebuia sa fie in viata in momentul in care Selim a devenit sultanul Imp Otoman - scuze pe repetitie - )
Hurrem a murit in 1558 si Selim a condus incepand cu anul 1566.
Urmatoarea Sultana-mama, a fost Nurbanu Sultan, sotia lui Selim ( fiul lui Hurrem - dar asta dupa moartea ei -). Asta cu Nurbanu am citit pe net, nu apare inca in serial.
Cine moare primul, Suleyman sau Hurrem?
Hurrem moare prima, in 1558 si Suleyman in 1966.
WTF? Cat traieste ala? 500 de ani!? )))
Cred ca voiai sa scrii 1566.
Sultana mama nu poate fi decat mama lui Suleyman. Poate ai vrut sa zici cine o sa conduca haremul dupa ce sultana mama moare. Din cate am vazut o pune pe Mahidevran in fruntea haremului, dupa care ea face o mare prostie despre care afla sultanul, iar apoi o pune pe Hurrem la conducerea haremului
Da, Hurrem va deveni sultana-mama a lui Selim ..Deci, dintre toti fii ei, cel care va deveni sultan dupa moartea lui Suleyman, este Selim.