Singur cu Ludmila mie nu mi prea pasa
Nu cred ca ramane cu "Ludmii" ca nu o mai suporta mai de graba as zice cu una din prietenele Violettei, cu Fran sau Cami Si maxi ramane cu Nati.
Inainte sa ramana cu Fran sau Cami ele fac infart. Oricum in Spania se stie cu cine a ramas eu am cautat pe internet si nu ramane cu niciunul "sunt prea tineri" dupa spusele Violettei.Dar stiu ca VIlu pleaca in Spania! Nu sunt sigura de asta!
Http://www.desene-animate-online.net/......0e1d6ad.ht
Ramane cu thomas....sincer eu as fi vrut cu leo dar asta e!
Hai sa va lamuresc pe toti eu am vazut si Violetta 2 si cuplurile v-or fi astfel:Maxi si Camila deoarece o sa se sarute pe la capitolul 39 din sezonul 2, Leon cu mecanica lui de la motocros pe care o cheama Lara pentru ca o sa se sarute iar Violetta ramane cu Diego dupa sarutul de la Show dar eu cred ca in Violetta 3 Thomas se intoarce si o sa fie alta treaba apropo o sa mai vina un baiat pe nume Marco si o sa fie impreuna cu Francesca
Mai...Violetta o sa ramana cu Diego sau Leon deoarece:
•In sezonul I se va saruta cu Tomas iar il ep 80 v-a pleca in Spania.
•In sezonul II Violetta va veni in orasul ei natal in care este si acum si Leon va avea o pasiune pentru motocicleta.Va trebuia sa aleaga intre muzica(Violetta) si motociclism(Lara).
•La un spectacol Diego o va saruta pe Violetta bineinteles, fara ea sa vrea. Leon a vazut totul s-a despartit si el o sa se combine cu Lara.Violetta a vazut tot (si cand s-a sarutat) si a fugit repede.
•Pana la urma o sa ramana cu Leon ..Mai uitate la episoade pe YouTube.
Sper ca ti-am fost de folos
LisaJulie întreabă: