| Smile94 a întrebat:

Buna cum fac ca subtritarea sa nu o ia inaintea filmului(am bsplayer) cine ma ajuta (pe bune si merge) primul are funda

Răspuns Câştigător
| TAZ_2382 a răspuns:

Tii apasat ctrl si apesi sageata stanga pentru a opri subtitratea cateva milisecunde/secunde pentru a o putea sincroniza, iar sageata dreapta la fel numai ca o ia inainte cateva milisecunde/secunde

5 răspunsuri:
| Radioactive a răspuns:

Cauta alta subtitreare! Asa am patit si eu! Si am descarcat alta si gata!

| Minks a răspuns:

Cauta subtitrarea care exact acel nume cu filmul tau. Unele filme au un numar mai mare de cadre pe secunde, altele mai mici, asa ca subtitrarile sunt adaptate la numarul de cadre pentru filmul potrivit.

| Ecou a răspuns:

Nu ai cum! nu e buna subtitrarea are mai multi fps sau mai putini cauta alta!

| DonAnonymius a răspuns:

Bs Player este foarte slab. Cel mai bun este Vlc player ( il poti downloada de aici http://www.videolan.org/vlc/ ). Dai la view, click pe subtitles si alegi limba romana(trebuie sa ai pusa subtitrarea in acelasi fisier cu filmul iar subtitrarea o poti lua de pe net).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci o corectie de subtitrare, adica iti dai drumul la film in Bsplayer cu tot cu subtitrare apoi apesi pe tastatura Ctrl si sageata din dreapta (amandoua butoanele in acelasi timp) sau Ctrl si sageata din stanga (amandoua butoanele in acelasi timp) depinde ce vrei sa-i faci la scris, sa il dai mai inainte sau mai inapoi sa se potriveasca cu video-ul si sunetul.Eu cel mai bine zic totusi sa cauti o subtitrare care se potriveste perfect deoarece chiar daca faci asta subtitrarea care o ai poate sa nu fie buna si sa stai pe tot parcursul fimului sa o dai inainte sau inapoi.