Super! Deabia astept sa apara urmatorul! Si mi-a venit si sa plang atunci cand a vorbit Elena cu Stefan la telefon. Oare ce plana are Stefan in cap, pentru ca e clar ca nu s-a aliat cu Klaus?
A fost superb foarte emotionant si eu am plans la faza cu Elena cand a sunat-o stefan. abia astept restul:X
Mi-a placut la nebunie! L-am asteptat mult, si a meritat din plin asteptarea. Scena favorita a fost cea cu Damon facand praf camera aia, pe fundalul melodiei A drop in the ocean. Foarte foarte frumos episodul. De abia astept continuarea
Nu mi-a placut ca Stefan a omorat-o pe prietena lui Damon.Se vedea ca a suferit dupa ea putin.
In rest Damon a fost suuuperb si ii ador rolul.
Mi-ar placea sa aiba un copil Caroline cu Tyler dar sunt doar vise d'ale mele
Un inceput asa cum ne asteptam cu totii, la standardele tuturor celorlalte episoade. Ce pot sa zic mi-a placut mult insa atmosfera era cam tensionata si trista, inca se mai simt pierderea lui Jenna si atat Stefan cat si Elena si Damon sufera cam din acelasi motiv, plecarea lui Stefan, bineinteles si din motive personale, Stefan sufera pentru ca trebuie sa stea departe de Elena si pentru ca este nevoit sa omoare oameni inocenti, Damon se simte vinovat pentru ceea ce i se intampla fratelui sau si de asemenea pentru ca nu poate fi eroul pe care Elena il vrea si Elena pur si simplu il iubeste pe Stefan si il vrea alaturi de ea.
TVD este un serial de exceptie minunat, superb, subilm, un serial pe care il recomand tuturor :*:*:*
Love TVD:X:X:X
anonim_4396 întreabă:
andready întreabă:
BeautifulAngel întreabă: