| MangekyouSharingan a întrebat:

Buna big grin o intrebare pentru fanii naruto shippuden cine credeti ca este sub masca lui tobi? si de ce credeti asta big grin.

5 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Tobi ăsta, cauzează numai probleme. Voi încerca să elimin câteva caractere, şi să vad cine pot presupune că este. Obito nu are cum să fie, pentru că a murit când era copil. Uchiha Madara, nu prea ar avea sens pentru că îl învie Kabuto cu nu mai ştiu ce tehnică. Cred că este Uchiha Kagami. Sunt foarte asemănători tipii aceştia.
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| KenNine a răspuns:

Buna! Tobi este Obito.De ce?
Deoarece el are un singur ochi care se potriveste cu kakashi(manghe-sharingan) abilitati. Cand sa luptat cu konan avea sharingan de la clanul uchiha ucis de itachi care o parte a avut si danzo(pe brat). Poti sa vezi si in anime.

| EllyEllutz a răspuns:

Obito. Cred asta pentru ca Obito isi pierdu-se ochiul stang cand i l-a dat lui Kakashi, iar Tobi are doar o gaura in masca, in fata ochiul drept. Daca incercam sa rearanjam literele din Obito, poate iesi Tobi (O B I T O -> T O B I ). Dar cine stie? Poate e altcineva^.^.

| MangekyouSharingan explică (pentru EllyEllutz):

Asta credeam si eu dar in lupta impotriva lui konan cand a fost masca distrusa pe jumatata avea ambi ochi si in plus cand mascatul a atacat satul cu kyubi obito ar fi trebuit sa aiba jumatate din varsta care o avea tobi si se tot da drept uchiha madara :-s

| MinatoNamikaze4kage a răspuns:

Eu cred ca e Uchiha Izuna (fratele lui Madara) deoarece stie foarte multe despre Madara si despre Clanul Uchiha