Buna! Eu am vazut intregul anime Nana.Deci Hatchi se hotaraste sa se mute la Tokyo pentru a fi impreuna cu iubitul ei din facultate si intren o intalneste pe Nana. Se imprietenesc repede dataorita faptului ca pe ambele le cheama Nana. Cand ajunge la Tokyo Hatchi se intalneste cu prietenul ei si locuiesc ceva timp impreuna in apartamentul acestuia pana cand ea hotaraste sa se mute. Cand gaseste un apartament bun are surpriza de o intalni acolo pe Nana din tren care dorea si ea sa-l cumpere. Intr-un sfarsit se decid sa imparte apartamentul si chiria. Hatchi afla ca Nana vrea sa-si intemeieze o formatie cu Nobu si cu tipul chel care nu mai tin minte cum il cheama. Pe parcurs ele devin prietene foarte bune si la un moment dat Hatchi vrea sa se duca la un concert al formatiei ei favorite Trapnest in care era chitarist chiar fostul iubit al Nanei, Ren. Dupa ce insista, Nana o insoteste la concert si acolo intalnirea cu ren ii aduce multe amintiri neplacute. Chair nu stiu daca ar trebui sa-ti povestesc pana la sfarsit pentru ca nu stiu la ce episod a ajuns serialul de la TV pe care cred ca-l urmaresti pentru ca nu as vrea sa-ti divulg cum se termina. Sper ca e de ajuns atat dar daca mai vrei iti mai pot povesti.
cat212 întreabă: