| Georgianaax a întrebat:

Dati-mi va rog niste idei de filme pentru adolescenti.

4 răspunsuri:
| livethislife a răspuns:

Easy a

| AdeVero12 a răspuns:

The notebook: este vorba despre 2 persoane mai în vârstă care sunt la un azil. Ea și-a pierdut memoria și el a scris o carte în care este vorba despre iubirea lor, sperând că citindu-i-o își va reveni. E foarte romantic. Ea și-a adus aminte de el, dar doar pentru câteva minute. În acea noapte el s-a dus la ea. Ea își amintea de el, de tot. Au murit amândoi, îmbrățișați.
A walk to remember: 2 adolescenți care se iubeau. Ea avea leucemie din câte îmi amintesc, a murit și până să dea colțul au avut o poveste scurtă, frumoasă de dragoste.
Povestea câinelui: La fel, e foarte trist la sfârșit. E preferatul meu.
LOL: Cu adevărat adolescentin, cu un limbaj pe măsură și întâmplări la fel. O poveste de iubire, încâlcită care am uitat cum se termină.
Marea Mahmureală: Sunt mai multe părți 1 și 2. E vorba despre 4 prieteni care se îmbată foarte rău, îl pierd pe unul dintre ei și așa începe acțiunea. Merg în căutarea dispărutului. Este o călătorie, presărată cu glume bune și proaste, scârboșenii și bătăi pe alocuri.
Ted: Ursuleț trezit la viață din cauza dorinței unui copil. Trec 10 ani, sau mai mulți. Băiatul are o prietenă, dar ursulețul îi stă în calea relației. La petrecerea burlacilor o face lată cu ursulețul și distruge rochia de mireasă într-un mod mai...ciudat, întreținând relații sexuale cu manechinul. Ciudaaat.
Sunt expertă în filme, de aceea am scris așa mult. Sper că te-am ajutat!

| nevermind3322 a răspuns:

"Easy A" *
"The Girl Next Door"
"Not Another Teen Movie"
"American High School"
"Mean Girls" *
"Freaky Friday"
"Detention"
"LOL"
"The Prom"
"You Again"
"This Means War"