| Jojos20 a întrebat:

Buna ♥!
Dau funda pentru persoana care imi pune cele mai multe filme romantice, siropoase, lacrimogene (in special cu adolescenti) si care sa imi atraga toata atentia mea ♥!

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Endless Love (2014),If I Stay (2014),The Fault In Our Stars (2014),Now Is Good (2012),Never Let Me Go (2010),The First Time (2012),The Spectacular Now (2013),What If (2013),How I Live Now (2013),The Last Song (2010),Daydream Nation (2010),A Walk To Remember (2002),Keith (2008),Dear John (2010),Waiting For Forever (2010),3MSC 1 și 2 (2010/2012),Remember me (2010),Remember Sunday (2013),The Best Of Me (2014),In Your Eyes (2014),Love,Rosie (2014)

| Neverrrrrr a răspuns (pentru faramatania):

Mi-ai recomandat si mie candva filmul,,How i live now'',si dupa parerea mea este cel mai prost film din categoria romantismului pe care l-am vazut vreodata,nu prea conteaza ca cei doi indragostiti erau veri,dar pe bune,abia dupa ce a ajuns la verii ei, fara sa isi spuna decat cateva vorbe, el(varul ei) o saruta si îi propune sa faca sex(si in urmatoarea zi sau urmatoarele chiar se intampla), adica wtffff.M-am uitat cu scarba pana la finalul filmului, si ea il gaseste in pamant laughing.

| faramatania a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Este un film apocaliptic, până la urmă, dar are și dragoste.Asta e.Saoirse Ronan joacă bine (la cât de inadaptată era la început, până la final se tot adaptează și încă bine) și George MacKay la fel, face un rol bun.E interesant și de remarcat în Captain Fantastic (2016),să știi. Oricum, mie mi-a plăcut How I Live Now, nu este un film slab, deloc. Poate n-ai avut tu, dispoziția necesară pentru el, atunciwinking.

6 răspunsuri:
| Felissa13Eden a răspuns:

The vow
Sub aceeasi stea
The longest ride
Her
The notebook
Me before you
3 metrii deasupra cerului
Titanic
Step up
Frumoasa si bestia
Brooklyn
About time
Love
Secretul lui Adalaine
Twilight
Loving
Pride&prejudice
Blue is the warmest color
Fantoma de la opera
Love actually
Paterson
The light between oceans
When Harry met Sally
Dear John
Duff
The edge of seventeen
Room
The theory of everything
Joy

| TCosminn a răspuns:

Iesi in lume si indragosteste-te nebuneste. Atunci vei vedea lacrimogene si atentie.

| Ariana12321 a răspuns:

The best of me, the last song, evim sensin, the fault in our stars, me before you, the notebook, the curious case of benjamin button, blue valentine, p.s i love you, a walk to remember, remember me, if only, the vow, ghost

| aleku22 a răspuns:

The notebook