Stefan si Elena vor fi impreuna pana prin mijlocul sezonului 2. In sezonul 3 nu este cu Damon . Nu mai este cu nimeni. Atata doar ca s-au sarutat odata sau de 2 ori, dar nu sunt impreuna. Si da, cel mai probabil se va impaca cu Stefan, mai ales ca a salvat-o de la moarte la sfarsitul sezonului 3. In sezonul 4, cel mai probabil va fi cu Stefan. Sper ca te-am ajutat.
Ba este cu damond ca ia si spus la caroluna "acum ca sunt pe felie cu el " da oricum av fi su stefan sigur
Caroluna? Damond? Invata-le numele corect, apoi incearca din nou
Pana in sezonu 3 cam asa adica se despart din cauza ca stefan va fi idiot o sa afli tu ia o sa fie cu damond da si in relitate is impreuna ma rog si o sa fie interesant si la finalu sezonului 3 elena va deveni vampir sezonu 4 in septembrie apare vrei detati cintacteazama stiu tot si merita sa te uitit ::X ( sentiment. tampit)
Elena va fi cu Stefan pana pe la mijlocul sezonul 2. Nu e este si nu va fi cu Damon Acolo ceva saruturi, dar ''mereu va fi stefan'' ca sa citez din replica ei ) In sezonul 4 probabil va fi tot cu Stefan. !
P.S : Copii analfabeti. E Damon nu Damond; E Caroline nu Caroluna
In sezonul 3 se impaca neoficial cu Stefan. In sezonul 4 cred ca tot cu Stefan va fi.
anonim_4396 întreabă: