Nu cred ca se plateste avand in vedere ca ei scot profit din difuzarea acelor "talente""
Da,de obicei se platește.Dar nu cu bani,ci cu faptul că cine nu are un număr prea reușit,se face de râs...Vor plăti pentru că,în loc să stea în banca lor,ei vor să-și etaleze „talentele".
Înafară de ei, nimeni nu tebuie să plătească nimic. Înscrierea este gratuită, câștigurile venind din rating-ul pe care noi îl facem emisiunii.
Nu se plateste mai...
E un concurs gratis. poate participa oricine, a zis si Pavel.
Nu, nu se plateste, dar nici intrarea nu este libera, pentru ca filmarile au fost facute in vara, atunci cand cei de acolo au ales oamenii care sa participe, adica, gandeste-te ca akol` nu intra orice fraier, ca sa nu zic altfel{scuzati expresia}. Ca acolo se aleg niste oameni care sa participe, semneaza niste formulare, adica nu merge oricine, nu intra asa un aiurit numai pentru ca asa vrea el.
Bafta in continuare. [si nu te mai contrazice cu sora ta, ajungeti si voi la o intelegere.]
Nu cred. adica nu te baza pe rasp meu ca nu pot stii...adica stim doar daca mergem.si atunci ne convingem.
Nu se plateste sau daca sar plati poate 1 leu dar nu se plateste t ca alfel nu ar mai veni oameni din moldova... dinastia mai departe
lololooo întreabă:
Anamaria2000_3331 întreabă: