Pai,pentru ca era de datoria unui baiat sa apere fata care este in grupul lui.Totusi cred ca tinea la ea,ca la un camarad,ca la un tovaras de echipa,chiar daca Sakura era de-a dreptul enervanta. Desi vedea ca Sasuke e preocupat sa se razbune pe Itachi, ea vine cu fata ei vesela si se tine dupa el, cand putea sa ii urmeze exemplul si sa fie si ea sobra. Dar.asa sunt personajele.
Parerea mea este ca Sasuke o apara sau o salva pe Sakura numai din motivul ca Naruto incerca sa o salveze si sa o apere dar nu ii prea reusea. Iar in momentul de fata este invers, Naruto este cel care o protejeaza. Iar un alt motiv ar ptea fi Kakashi. Iar daca o placea, nu stiu ce sa zic, doar la o anumita faza m-am gandit ca poate o placea pe Sakura dar razbunarea era mai mare, atunci cand Sasuke paraseste satul si se intalneste cu ea.
Hmm nu stiu ce sa zic adica de placut sigur nu o placea cred ca e o cauza pierduta faza cu SasuSaku dar cred ca o proteja mai mult pentru ca era in echipa cu ea adica desii nu o prea arata tinea la echipa lui si la Naruto si la Sakura, el pe parcurs s-a lasat posedat sa zicem de rezbunare nu cred ca a fost dintotdeauna asa, cu cut crestea cu atat dorina de razbunare crestea si ea pana cand la facut sa-si lase echipa si sa se lase purtat de intruneric, oricum nu cred ca o placea poade doar ca o coechipiera