| Circu_Marius_1998 a întrebat:

de curand am vazut doua episoade dintr-un serial, am sters fara sa vreau istoricul si acum il caut si nu mai dau de el
Detali : Personajul principal : era un tip de culoare la piele neagra
-Actiunea in primul episod personajul principal se afla intr-o inchisoare acesta mai avea6-7 zile de petrecut acolo, acesta poarta o discutie cu sotia sa in penitenciar la telefon, sotia spunea ca ii face o surpiza.
- Chemat de seful de penitenciar cu 3 zile mai repede de eliberarea sa afla de la el ca sotia s-a a murit intr-un accident. Acesta a decis sa il lase mai repede din inchisoare ca sa ajunga la inmormantarea sotiei.
- Un alt aspect acesta este eliberat merge cu autobuzul penintenciarului pana la aeroport unde afla ca nu poate schimba data rezarvari biletului, intr'un sfarsit poate sa o faca in schimbul altei sume de bani, petrece timpul acolo pana la decolare, ajungand in aeronava acesta da peste un alt personaj mai batran care dezvaluie cateva lucruri din viata lui, pe urma batranul ii ofera de baut si o slujba, acesta accepta decat bautura oferita.
- Tanarul afla ca sotia a murit sugan'dui pe...ul celui mai bun prieten in masina, murind amandoi.
Din pacate nu am vazut episoadele in intregime al serialului, daca cineva recunoaste serialul ii ofer Funda.

1 răspuns:
| Circu_Marius_1998 explică:

Zei Americani, l-am regasit filmu