| cyberwest a întrebat:

deci
e ceva in neregula cu mine?
eu cand ma uit la un film horror, nu mi-e frica(oricat de satanist ar fi)
din contra unele ma amuza(filme cu zombie sau cu vampiri).
dc nu mi-e frica?
cam aiurea intrebarea...

7 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Așa-i că nu ai nici cea mai vagă idee ce e ăla satanism?

| Adorable a răspuns:

Fiecare are o perceptie asupra lucrurilor, depinde de natura oricarei persoane si de stilul de soare. Sunt persoane timide, altele ambitioase. Asa si tu! Ai un caracter putin mai tare si nu te lasi sensibilizat de emotiile acelui film, asta e tot.

| DrDeath a răspuns:

Nici mie nu imi e frica.Peste 2 zile dupa ce am vizionat filmul atunci ma sperii. 2 trei minute sunt foarte speriat dupa aceste 3 minute (oricand sau oriunde as fi)nu mai simt nimic, nu mai sunt speriat.Cred ca acesta este un talent de autocontrol.Nu stiu...

| Zettt a răspuns:

Intrebarea nu ie aiurealaughing
multor oameni li se intampla asta(si mie)
Se intampla din cauza ca acele filme sunt stupide sau u nu le gasesti infricosatoare(parerea mea)
deci nu e nimic in neregulalaughing

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Tocmai de aceea.Pentru ca iti plac, nu simti senzatia de frica. Daca ti-era frica, nu-ti mai placeau. E ceva normal

| Alexutzu97 a răspuns:

Pai acesta e felu' tau.asta nu inseamna ca e ceva anormal, ba chiar multi oameni si.ar dori sa se comporte ca tine la un film horror.Nu are nici o trebuie stai linwinking

| BaByBeiiiB a răspuns:

Daca unor le e frica asta nu inseamna ca musai trebuie sa-ti fie si tie, poate nu esti genul, ai un caracter mai puternic, mai dur, si totusi e ceva normal sa nu-ti fie frica, din contra: tu realizezi ca de fapt este doar un film, un film care este facut pentru amuzament si ar fi normal sa-l tratezi ca atare, cei carora le este frica nu realizeaza pe moment ca este doar un film. sunt mai sensibili si pe moment se simt afectati, chiar daca in realitate nu este asa. Deci stai linistit caci totul este normal, foarte normal!