| AlexSalling a întrebat:

Buna dimeneata! Va uitati la noua telenovela "Fructul Oprit"?

Cum era normal ca romanii sa faca un remake, l-au facut pe acesta.
O chestie foarte interesanta, cel putin in banner-ul filmului de pe Antena Play, este ca actorii par turci. Chiar nu mi-am dat seama ca-i romanesc.
O alta chestie este cartea dupa care sau facut filmele, este de la 1899, si nu prea cred ca sau luat in intregime dupa carte, nu prea se stia ce-i cancerul la ora aceea si ce-s masinile(poate in parte).
Daca va uitati si ati vazut si celelalte 2 versiuni anterioare, "Pasion Prohibida" si "Aşk-ı Memnu", pe care actori ii preferati in rolurile principale (individual pe fiecare)?
Dintre Beren Saat, Monica Spear, Michaela Prosan si dintre Kıvanç Tatlıtuğ, Jencarlos Canela si Petru Păun.

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu m-am uitat la filmele acelea si nu am citit nici o carte cu tema respectiva (fructul oprit il urmaresc).
Ce imi pare mie rau e ca in acest film joaca si actori vechii batrani de ai nostri romanesti si altii nu ii cunosc dar ii cunosc pe turci, engleji, spanioli, indieni.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Da, e interesant remake-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Muncesc in Londra dar casa mea e in Roma.

| AlexSalling explică (pentru anonim_4396):

Norocul tau! Si sora mamei mele este in Londra de 10 ani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexSalling):

Pe unde locuieste?

| AlexSalling explică (pentru anonim_4396):

Nu am idee. Ultima oara cand am auzit despre ea a fost in 2011. Cand s-a mutat acolo, in 2008 o facuse in Plymouth. Dupa prin 2010 s-a mutat la Londra si din 2011 este ca disparuta. Ea, cei 2 copii si sotul ei.

Întrebări similare