| Florentina_Alina_1994 a întrebat:

Buna dimineata! Am si eu 2 intrebari. In primul rand as vrea sa stiu cate sezoane are Anatomia lui Grey, iar in al doilea rand nu sunt hotarata daca sa incep The Vampire Diaries sau Pretty Little Liars.Care dintre cele doua este mai frumos dupa parerea voastra? Multumesc, dau funda :*

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Anatomia lui Grey e serialul meu preferat love struck Are 8 sezoane.
Alege TVD... e mult peste Micutele Mincinoase! Damon, personajul principal, e cel mai frumos barbat pe care l-ai vazut in viata ta big grin Si nu doar el..filmul e plin happy

Sper ca te-am ajutat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anatomia lui Grey are 8 sezoane.
TVD e mai interesant decat celalalt.

| GreenEyed a răspuns:

Anatomia lui Grey merita vazut, dar are multe sezoane (8)deci e cam greu sa te apuci acum de el. Urmaresc toate 3 serialele, dar sincer ar trebui sa te apuci de The Vampire Diaries.

| Florentina_Alina_1994 explică (pentru GreenEyed):

Sunt la zi cu toate episoadele din Anatomia lui Grey happy

| girlgonewild a răspuns:

Anatomia lui Grey are 8 sezoane care au in medie cate 20 de episoade, Vampire Diaries 3 iar Pretty Little Liars 2.Eu m-am indragostit la propriu de ultimele doua serii mentionate de tine.Iti recomand sa incepi cu PLL deoarece are mai putine sezoane, iar apoi poti vedea TVD. Oricum de uitat trebuie sa te uiti la amandoua daca ai timp pentru ca sunt superbe.happy