| Sylar a întrebat:

Buna dimineata! Eu abia m-am trezit, am aprins pc-ul si ce sa vad? TITANIC 2 : THE SURFAGE?
Ma gandesc si eu...cum naiba a aparut continuare filmului Titanic? Doar nu doresc astia sa strice toata frumusetea primului film. Inca nu stiu ce sa cred. Este un film pe bune sau facut de niste amatori intr-un mic studio?

Daca a vazut cineva acest film il rog sa posteze cateva pareri. Daca nu l-a vazut nimeni... o sa il vad eu mai pe seara.

Descriere si trailer : http://go4all.ro/download/film/titanic-2-the-surface/116

6 răspunsuri:
| cezii a răspuns:

Doamnestraight face. Filmu` asta[Titanic 2] n`are aproape nicio legatura cu Titanic 1.straight face Ei dreptatestraight face. Stica frumusetea filmului Titaniclove struckstraight face. Ce idioti.

| Optima a răspuns:

Hm... Titanic nu avea nevoie de inca o parte, mai ales ca Titanic 2 nu are nici o legatura cu primul film.

| AlabalaAnonim a răspuns:

De fapt, dupa cum am citit undeva asa un film nu va aparea niciodata, deoarece trailerul este alcatuit din bucatiile altor filme cu DiCaprio...

| Sylar explică:

Te contrazic Rammstein : Din ce am sitit eu pe nu stiu ce site ( mnu am reusit sa il gasesc pentru a cita exact) filmul a aparut in cinema in SUA, urmeaza sa ruleze si in madrid. De fapt pe site ul indicat de mine se gaseste si filmul. Deaceea am zis ca poate il vad mai pe seara.
O zi buna!

| AlabalaAnonim a răspuns:

Da siteul sa ne belim si noi ochiiwinking