Chiar daca suntem chiar daca nu suntem, nu se mai poate face nimic in privinta asta. insa asta e. eu unu nu sunt multumit
Nu, absolut nu. Acolo, la Vocea Romaniei, a participat si Sanziana, care este nascuta in orasul din care sunt eu si care a avut 'nspe mii de concerte si era o fata si este o fata iubita de o gramada de oameni pentru vocea ei minunata asemanatoare Shakirei.
A fost nedrept ca a castigat Chitu ala, pentru ca ma scuzi, sa concurezi avand in vedere ca aveai o trupa, iar Directia 5 te luase la ochi si chiar te bagase si in trupa lor, este aceiasi chestie ca la X Factor.
Anul acesta a fost un an al vedetelor, si nu a oamenilor simpli, obisnuiti care sa devina vedete.
Sanziana as fi vrut sa fie pe locul 1, iar pe 2 Marius Marin, pe 3 Adrian Nour, si pe 4 Chitu.
NU conteaza parerea ta ca oricum acel baiat a fost votat de mai multi oameni decat a votat-o pe preferata ta Sanziana! Si chiar stie sa cante!
Mie mi/a placut si castigatorul dar si de Sanziana. A fost o finala dreapta. Spun eu. Mi/asi fii dorit totusi mai mult sa castige Sanziana dar a fost o lupta stransa. Oricum ador Vocea romaniei.