| tladybeauty a întrebat:

Buna dragi fani Nini! Astazi vreau doar sa va cer parerea.Pentru ca imi place mult serialul Nini am creat un caiet cu versuri spaniola/romana, desene cu actorii, fotografii, povestirea serialului si asa mai departe. Ce credeti e o idee buna sau nu? Voi ati face la fel? Vreau sa fiti sinceri! Dar nu vreau raspusuri jignitoare! Daca nu va place serialul nu cititi intrebarea! Pupici tuturor fanilor!

Răspuns Câştigător
| Rooooooooooxi a răspuns:

Nu esti singura!
si eu am facut la fel dar asta mai demult si nu am mai pus nimic in el demult timp
iti spun eu e o idee f buna mai ales ca a ta e mai complexa decat a mea adic caietul meu nu are desene(chiar nu m-am gandit la asta)
numai bine si succes in continuare cu caietu
chaw!

5 răspunsuri:
| BBdragutza a răspuns:

Super serialul il iubesc si imi place la nebunie e chiar frumoasa ideea de a face versuri si desene, sunt un mare fan si mereu voi fi as vrea sa pot sa-i desenez si eu pe actori, dar eu de mica desenez oribil! Poti continua si te rog daca vei face vreodata si un site cu nini sa ma anunti ca sa pot sa fiu si eu membru!

| tladybeauty explică:

Bbdraguta m-am gandit sa fac un site dar pana nu demult credeam ca trebuie sa platesti acum am aflat ca nu dar acum e prea tarziu si nici eu nu sunt foarte talentata dar am inventat o smecherie ii copiez pe geam si le fac doar fata de mana multumesc pentru raspunsuri tuturor fanilor

| tladybeauty explică:

A si am uitat sa va intreb cu ce credeti ca l-as putea imbunatati?

| anonim1_5325 a răspuns:

Da chiar ii OK! si mie imi place foarte mult serialul Nini. si chiar ma`m gandit si eu la acest lucru blushing, sincer! dar tot spun ca incep sa-l fac. si nu am mai apucat straight face

| Gab3la a răspuns:

Foarte tare ideea... Poate am sa incerc si eu...doar ca nu ma prea pricep la desen. Oricum. e o idee foarte taree!