| MrSpooky a întrebat:

Buna dragi meilaughing
Imi puteti zice macar 2-3 anime-uri de dragoste care vai placut?
Dau funda la cele mai frumoase?

Răspuns Câştigător
| ピンク a răspuns:

Sa vedeem happy Am vazut cam 20 de anime'uri de dragoste, insa au fost cateva care s-au remarcat prin povestile lor unice in memoria mea. Acestea sunt: Paradise Kiss, pentru ca ador povestea de dragoste intre Yukari si George, si de asemenea, imi este foarte simpatic si pentru celelatle cupluri. Sa nu mai spunem ca el combina doua dintre subiectele mele preferate: anime'urile si moda big grin
Itazura na Kiss, pentru poveste de dragoste ataaat de comica dar si dramatica dintre Kotoko si Naoki. Foarte amuzant anime-ul. Lovely Complex, la fel ca si Itazura na Kiss doar ca mai putina drama, razi cu lacrimi la el.
Kaichou wa Maid-sama! insa este, cel mai probabil, preferatul meu dintre toate. M-am distrat atat de mult sa ma uit la el, este povestea clasica in care un baiat descopera secretul fetei si o santaseaza peantru a'l tine, iar la final ajung sa se indragosteasca unul de altul. Si nu stiu exact de ce, dar acest anime a fost atat de... apropiat de sentimentele mele, incat de fiecare data cand era un moment mai romantic aveam un nod in stomac si inima incepea sa imi bata mai tare laughing
Toate sunt foarte frumoase si merita vazute. Eu zic ca nu merita sa mori daca nu ai vazut inca aceste anime'uri laughing fundita? happy

2 răspunsuri:
| YumeLovesDeidara a răspuns:

Bokura Ga Ita, Nana, Honey and clover, Paradise Kiss. :]

| MrSpooky explică (pentru ピンク):

Da am vazut Kaichou wa Maid-sama si Paradise Kiss am sa ma uit si la celelalte ca sa nu morlaughing

Întrebări similare