| ѕოiℓεƒօгოεεℒԾѴℰ a întrebat:

Este o mica mare problema... Sunt putin mai retrasa. Retrasa adica nu imi place sa ma bag in seama (mai bine tac decat sa zic prostii), nu imi place sa fiu in centrul atentiei si nu imi place sa intervin. Mai bine stau acasa si citesc o carte buna decat sa merg in oras cu prietenele. Ies foarte rar cu ele. Tin sa mentionez ca nu sunt emo. Dar imi place mult sa citesc. Toti prietenii mei ies in oras doar eu nu. Ma simt bine cu nasul in carti. Am mereu o carte buna la mine.
Daca sunt retrasa inseamna ca sunt diferita? De ce?
fundita mare celui care da cel mai bun si corect raspuns :X:X

Răspuns Câştigător
| iulia_9095 a răspuns:

Tu nu esti diferita, esti o fata mai inteligenta si de aceea celelate te considera altfel, in mod normal toate ar trebui sa facem ceea ce faci tu.Peste cativa ani nu o sa te ajute iesirile in oras, o sa te ajute ce ai invatat cand erai mai mica.Este bine ceea ce faci,dar sa nu fi nici prea retrasa, comunica cu cei din jur, nu o sa-ti fie bine nici daca o sa fi prea timida. Apropo... poti sa-mi spui si mie ce carti citesti:-s? cartile pe care mi le-a recomandat diriginta mea nu mi-au placut...mersi!big grin

3 răspunsuri:
| Maryanoo a răspuns:

Asa am fost si eu la varsta ta si am avut numai de castigat. daca vrei sa vbim lasa-mi mesaj privat.Sa nu te schimbi si sa fii mai stapana pe tine si mai increzatoare in tot ce faci si tot ce iti doresti si pune scoala e primul plan.Mult Succes!

| bombănucleară a răspuns:

Daca esti retrasa nu inseamna ca esti diferita.Fiecare om are calitati si defecte diferite.Doar nu esti singura persoana din lume care sta mai retrasa.E normal.Conteaza doar cine esti.Fii tu insati.

| mypasionareyou a răspuns:

Nu esti diferita, ai o capacitate mai mare de intelegere si esti insetata de cultura. nu este nici o problema in asta. asta mai denota ca ai si principii solide datorita faptului ca iti pui aceste probleme. fi stapana pe tine si nu lua in seama tot ce zic altii. ps: dragostea schimba totul. ai grijawinkingsa te pastrezi si atunci ca acumwinking