| wendy434 a întrebat:

Buna eu am 11 ani si stau in Bucuresti i uite stiu ca pare prostesc pentru voi sa va intreb asta in fond cred ca 50% sunteti mult mai mari ca mine dar ce parere aveti despre desenel tom si jerry? Nu dau fundita dar vreau sa vad parerea voastra. Eu sincer cred ca sunt minnate merita sa le zici desenele copilariei.

Răspuns Câştigător
| Kikiii_5199 a răspuns:

Eu am 16 ani si inca ma uit la Tom & Jerry. Sunt desenele mele preferate. Sunt desenele copilariei mele. Si chiar cant si melodia aia a lu' unchiul pesos mereu! rolling on the floor. nu iti face griji. Fiecare avem suflet de copil!

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Si mie-mi plac, desi nu mai sunt demult copil.

| Isabelamaria21 a răspuns:

Mie imi plac foarte mult desenele cu Tom si Jerry mereu ma uit la ele eu am 12 ani si nu ma uit la ele ca la orice desen in primul rand imi place ca ma face rad mereu cum il prosteste jerry pe tom si nu o sa ma dezlipesc niciodata de desenul asta

| yumeee a răspuns:

Desene frumoase, nu ca aiurelile cu roboţi şi idile pe care le vezi acum în mare la tv happy.

| Kiko a răspuns:

laughing haha ce semanam. si mie imi plac. sunt foarte frumoase. Chiar foarte. sunt desenele alea adevaratebig grin Nu cu monstrii si moarte. Chair haios eu rad de morbig grinbig grinbig grin

| Kiko a răspuns:

Aaaaaa da melodia aia cu unchiu pesos. Eu tot dadeam pe inapoi ca muream de ras cum se auzea cand se baga in matura si inca cantalaughing

| cristinaandreea_5154 a răspuns:

Da asa e. Eu stiu desenele alea de cand aveam 5 ani. Acum am 16big grin. Si ink ma mai uit la ele din cand in candbig grin blushing ca sunt frumoase si amuzante:X

| roxanarsene a răspuns:

Am 22 ani, 2 copii si m-as uita tot timpul la tom si jerry! plus ca imi place si scooby doo!

| LoLFan360qHD a răspuns:

Daca spui asa frumos spun si eu adevarul mare parte din episoade imi plac plus ca imi place sa dau raspunsuri ^___^