| ygh6yttrgfdsx a întrebat:

BUNA!( fanii anime)
Am apelat la TPU, ca de obicei pentru lucruri ce nu pot intreba pe oricine de pe strada deci va zic de pe acum ca daca ma impresioneaza ceva dau mai multe funde intrebari suplimentare cu ce vreti dar desigur daca ma impresioneaza raspunsul...deci
pentru fanii anime, cei ce au vazut bokura ga ita/vampire knight/kaichou wa maid sama sau ceva de genul acesta va rog spuneti-mi si mie mai multe animeuri de genul acesta ...respectiv Romance/Drama/School/shoujo dar sa nu fie cu grafica proasta cu eu mai stiu ce caractere facute doar sa fie facute VA ROG MULT sa imi raspundeti! si va multumesc!

8 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Usagi drop (educativ)
Moon Phase
Chihayafuru (urmeazati visul)
Chobits (dramatic, romatism)
Kiss x Sis (educativ)

| ygh6yttrgfdsx explică (pentru Miauti):

Clar kissxsiss e educativwinkingrolling on the floor))

| DakotaRoyse a răspuns:

Rosario + Vampire

| TheBloodyRoses a răspuns:

School Rumble, Beelzebub, Slayers, Fairy Tail, Bleach, Naruto yawn, Rosario+Vampire, Shugo Chara,Munto Tv, Sora no Otoshimono, Fruit Basket, RomeoxJuliet, Full Metal Panic, Full Metal Alchemist, Shakugan no Shana, Kyoshiro To Towa No Sora, Kyoukai Senjou no Horizon, Dantalian no Shoka, Gosick, Kaze no Stigma, Gravitation, Code Geass, Ouran High School Host Club, Soul Eater, The World God Only Knows. Scuze, numai de astea imi amintesc...

| TheDestroierKingOfDark a răspuns:

Poti vizona ca anime InuYasha, Naruto care toata lumea il stie Bleach
Death Note, Fullmetal Alchemist: Brotherhood

| CupY a răspuns:

N-am văzut ce ai menționat tu, însă mi-a plăcut mult dragonball Z.

| mrmaw a răspuns:

High school of the dead, death note bleach, sunt f multe