| gabryella02 a întrebat:

Ieri un prieten mi-a spus ca povestea desenului animat phineas si ferb este asta: Candace e schizofrenica si isi imagineaza toate creatiile fratilor ei apoi se sinucide pentru ca mama ei nu o crede. Ati auzit si voi aceasta varianta? Eu una nu prea cred aceata varianta.

Răspuns Câştigător
| MaliciousDeath a răspuns:

Citisem pe creepypasta ca Phineas si Ferb au murit intr-un accident cu bicicleta, iar Candace nu le-a putut accepta moartea.Practic,in mintea ei, ei doi erau inca in viata.Si din cauza ca ei obisnuiau sa construiasca mereu cate ceva in garaj cu tatal lor, candace cam hiperbolizeaza ceea ce fac ei.Parintii au dus-o la un spital, ea a luat o supradoza, ceea ce a facut-o sa aiba noi iluzii(motiv pentru care a aparut Perry si zebra aia vorbitoare).
In final ea a ramas la spital gandindu-se la Phineas si la Ferb.Asta ar fi motivul pentru care in desen e mereu vara.Si bunicii care apar in aceleasi episoade ca si zebra aia vorbitoare cica sunt de fapt doctorii care vin s-o verifice.
Povestea pe care o stii tu am vazut-o si eu acum cateva zile pe facebook, si daca stai sa te gandesti, sunt doar simple teorii nascocite de minti obosite.

| Pricop_Paula_1992 a răspuns (pentru MaliciousDeath):

Cine ar da asa ceva la TV.

8 răspunsuri:
| Zoey112 a răspuns:

Nu e adevarat

| afrancii a răspuns:

Teoria Desenului Phineas and Ferb : Mama lui Phineas si Candace a divortat iar in urma celei de a 2 -a casatorii l-a avut pe Ferb care la nastere a avut o infectie la creier care a dus la retardism ( din cauza asta nu prea vorbeste in serial)...Phineas era hiperactiv iar Candace era schizofrednica si isi imagina ca Phineas si Ferb construiesc lucruri in timp ce mama lor era plecata, nevazand mama sa ce fac cei doi frati Candace a facut un jurnal in care scria tot ce fac ei cand mama lor era plecata intr-o zi mama sa si-a facut griji pentru ea si a dus-o la un terapist pe nume Doofenshmirtz care i-a dat niste droguri care o fac sa se simta mai bine.din pacate Candace a ajuns dependenta de droguri si a murit dupa ce a luat o supradoza, dupa moartea ei mama s-a a luat jurnalul dupa care a mers la Walt Disney Picture pentru a face un serial in memoria ficei ei, cam asta este cu Teoria serialului Phineas si Ferb, stiu ca nu i de groaza dar pe mine m a speriat!

| Adutza_Ada_1997 a răspuns:

Minte.Nu ar fi dat nimeni asa ceva la TV! :*

| Ciubotaru28Mirela a răspuns (pentru Adutza_Ada_1997):

Ba da este adevarat, toate se leaga. Si da ai dreptate nu ar fi dat nimeni povestea adevarata la TV de aceea cei de la Walt Disney au modificat putin.

| Corina_Ciocsai_1998 a răspuns:

Nu,nu este adevarat.

| Larysuka_Lary_1982 a răspuns:

Teoria Desenului Phineas and Ferb:
Mama lui Phineas si Candace a divortat iar in urma celei de a 2 -a casatorii l-a avut pe Ferb care la nastere a avut o infectie la creier care a dus la retardism ( din cauza asta nu prea vorbeste in serial). Phineas era hiperactiv iar Candace era schizofrednica si isi imagina ca Phineas si Ferb construiesc lucruri in timp ce mama lor era plecata. nevazand mama sa ce fac cei doi frati Candace a facut un jurnal in care scria tot ce fac ei cand mama lor era plecata. intr-o zi mama sa si-a facut griji pentru ea si a dus-o la un terapist pe nume Doofenshmirtz care i-a dat niste droguri care o fac sa se simta mai bine.din pacate Candace a ajuns dependenta de droguri si a murit dupa ce a luat o supradoza. dupa moartea ei mama s-a a luat jurnalul dupa care a mers la Walt Disney Picture pentru a face un serial in memoria ficei ei. Asta este varianta pe care am auzit-o eu.

| Zlatescu_Alexis_1948 a răspuns:

Povestea asta incepe in felul acesta...Mama lui Phineas si a lui Candace a divortat de un om necunoscut (din cate stiu)si s-a recasatorit cu altcineva...
Fiica ei (Candace) era schizofrenica (distrusa la cap LOL)si Phineas era hiperactiv.S-a nascut Ferb...a fost nascut cu dezabilitate intelectuala (retard mintal) si din cauza aceasta el nu vorbeste in serial.Candace scrie din mintea ei tot ce fac fratii ei (cand mama ei este plecata). Mama ei, ajunsa acasa o vede cateodata pe fiica ei ca nu vorbeste cu Mama.Asa ca ea s-a suparat.Candace si-a scris ultimele cuvinte in jurnalul ei si s-a sinucis. affraid Mama ei a luat jurnalul fiicei sale si l-a dus la Walt Disney Pictures...sa faca un serial in memoria fiicei sale. SFARSIT!