| musicfan a întrebat:

imi poate spune si mie cineva cum se termina cartea Harry Potter, nr 7. Cine moare cine traieste, ce se intampla cu Harry...etc.
Ms mult. Funditzzaa.

Răspuns Câştigător
| Andreea_1209 a răspuns:

Nouăsprezece ani mai târziu, Harry este însurat cu Ginny și au trei copii: James Sirius, Albus Severus și Lily Luna. Ron și Hermione sunt și ei căsătoriți și au doi copii: Rose și Hugo. Familiile se întâlnesc pe peronul din gara King’s Cross, unde Albus se pregătește pentru primul său an la Hogwarts. James este cel mai mare și este, așadar familiar cu școala, pe când Lily mai are doi ani până să plece la școală. Finul lui Harry, Teddy Lupin, de 19 ani este găsit sărutând-o pe Victoire Weasley, fiica lui Bill și Fleur. Teddy este foarte apropiat de familia Potter, iar Harry remarcă: „deja vine la cină de aproape patru ori pe săptămână". Harry îl vede pe Draco și pe nevasta acestuia cu fiul lor, Scorpius; Malfoy îi aruncă o privire scurtă apoi se întoarce. Harry îl liniștește pe Albus căruia îi este teamă să nu fie sortat la viperini, spunându-i că cel care i-a purtat numele, Severus Snape a fost la viperini și că a fost cel mai curajos om pe care l-a cunoscut. Mai adaugă că Jobenul Magic ia în calcul și hotărârea sa. Neville Poponeață este acum profesor de Ierbologie și un apropiat prieten de-al lui Harry. Cartea sfârșește cu cuvintele: „Pe Harry nu-l mai duruse cicatricea de nouăsprezece ani. Totul era bine."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_%C8%99i_Talismanele_Mor%C8%9Bii

Ti-am dat si site-ul pentru ca poate mai vrei sa afli altceva. Sper ca ti-am fost de ajutor

1 răspuns:
| Th3eo a răspuns:

Eu am citit toate 7 cartile si stiu. Cap de mort moare, Dumbledore moare si el iar tradatorul se dovedeste a fi Plesneala. Harry se casatoreste cu Ginny, sora lui Ron iar Hermione se casatoreste cu Ron.