Alte filme Mister-Thriller
-Umblând printre morminte
-Gone girl
-Gone baby gone
-Interstellar
-Deja vu
-The invisible
-Gone (disparuta, sa nu confunzi filmul cu gone girl, gone baby gone)
-Prisoniers
Filme de la care ai ce invata(nu neaparat), care merita vazute :
-Harry Potter (toata seria)
-Forrest Gump (Inspirat din realitate!)
-Good will Hunting (Inspirat din realitate!)
-The Frozen Ground(Film cu detectivi.Inspirat din realitate!)
-Hachiko a Dog story (Drama inspirata din realitate, plangi 2 ore dupa ce ai vazut initial filmul)
-Chaos (Detectivi)
-Jumper(SF/Thriller)
-Next (SF/Thriller)
-Man on fire (Thriller/ACtion)
-Blitz (Detectivi)
-Unknown (Thriller/ACtion)
-Non-Stop (Thriller/Action)
-The Bucket list (obligatoriu de vazut)
-Invincibilii(FIlm francez-obligatoriu )
Seriale Recomandate:
-Prison break(cel putin primele 2 sezoane)
-Suits (obligatoriu de vazut!)
-Banshee (obligatoriu de vazut!)
Cum am citit thriller-mister, m-am gandit direct la I'll follow you down(finalul e chiar exceptional, la fel si povestea)
The jackal e un thriller bun (Richard Gere)
Primal fear(Richard Gere)
Scuze,n-am vazut ca ai scris "fara filme politiste",dar cele cu detectivi pe care le-am scris sunt de-a dreptul geniale,cu niste actori mari, doar cu Liam Neson, Statham si Cage
Iti mai recomand totusi,cu teroristi care ataca casa alba "White house down ",si "Olympus has fallen", in 2016 o sa apara continuarea lui Olympus "London",dar dintre cele doua filme,mie mi se pare ca "White house down", e de 10 ori mai bun decat Olympus,cu tot respectul pentru Morgan Freeman care a jucat in Olympus, dar tot mai bun e celalat!
Se7en, Inchisoarea ingerilor (nu stiu daca este suficient de sumbra atmosfera... insa merita vazut), Culoarul mortii (1999), Shutter island (100% mister), Numere fatale (2009), Memento, Meet Joe Black. Cam astea sunt care imi vin acum in minte.
Filme foarte bune sugerate, ma refer la Green mile, Se7en,shawshank,shutter island si numere fatale, daca-mi treceau prin minte, le treceam si alea
Sa-mi zici ce filme ti-au placut. Dintre cele sugerate de mine
LE vad pe toate si revin cu un reply ca sa nu iti raspund pentru fiecare. :3
UIta-te pe cineamgia la sinopsis-uri (poveste), si dup-aia alegi daca te uiti sau nu.Eu asa fac, nu pot sa ma uit la un film/serial, daca nu-mi place povestea
Normal ca le verific inainte. Dar oricum le aveam puse la "Vreau sa vad" de ceva vreme si faptul ca mi le-ai recomandat si tu ma fac sa vreau sa le vad. De obicei nu ma prea iau dupa rezumat pentru ca am avut multe dati cand n-am mai vrut sa vad filme cu adevarat bune din cauza lui. pRefer sa ma axez mai mult pe parerea generala a oamenilor si pe nota.
Uita-te putin in privat, te rog!
Am uitat de Lista lui Schindler, Pianistul, Leon (1994), Oldboy (cel mai ciudat film pe care l-am vazut vreodata), Prisoners, Nightcrawler, The Prestige... si ar mai fi si altele, insa cred ca ma voi opri aici.
LisaJulie întreabă: