| LikeACandyxD a întrebat:

Imi puteti spune si mie va rog ce se intampla in filmul The exorcist? Cel in care este fata aceea cu fata taiata?

2 răspunsuri:
| PяInCєSs a răspuns:

Buna, am vauzt filmul, filmul a fost facut in anul 1973 este vorba despre o fetita de 12 ani care este posedata se spune ca este poveste reala, asta nu stiu sigur, ea incepe sa prezinte simptome ciudate, incluzand levitatii si o putere nemaipomeninta. Cand toate posibilitatile medicale sunt epuizate, mama ei este trimisa la un preot ce este de asemenea si psihiatru, intr-un final demonul din fata cere sa vina un anume preot, preotul reuseste sa scoata demonul din fetita dar il atrage in corpul lui iar el se arunca pe geam si moare, o data cu el dispare si demonul. Fetita are semnele alea pentru ca isi facea si rau singura, nu arata cand isi face semnele alea dar de acolo se trage. Merita vazut filmul, sunt mai multe parti parca 4 daca imi aduc eu aminte bine, le-am vazut pe toate dar majoritatea au povestea asta cineva este posedat si trebuie sa scoata demonul. Bafta >big grin

| Mâncărici a răspuns:

Sunt duoa serii cu exorcistul! Un din 1979 si unu din 2004! Daca te referi la cea din 1979, fata dupa ce este posedata va fi exorcizata de un preot catolic, batran si de unu-l tanar care la randul lor vor muri pentru a deposeda fata de acel demon! Dca spui ca fata avea taieturi pe fata prespun ca ai vazut actiunea filmului pana la momentul in care aceasta este posedata complet!