Pai avem asa (majoritatea sunt populare deci nu m-ar surprinde daca le-ai vazut):
-Elite. Am vazut primul sezon si din cate am auzit a aparut si al doilea
-Degrassi. E unul dintre preferatele mele. Abordeaza foarte multe teme, are comedie, dragoste si episoade de 20 de minute, l-am adorat
-Greenhouse Academy. Nu prea are comedie din cate imi amintesc, dar mi-a placut mult
-On My Block. E cu adolescenti si se concentreaza pe problemele acelei varste (dragoste, prietenie etc) amestecate cu putina actiune. Si asta mi-a placut foarte mult
-The Society. Tot cu adolescenti, are de toate, e printre preferatele mele, merita vazut
-Legacies. Serialul meu preferat, il ador, daca vrei sa te apuci de vreunul pune-l pe asta in topul listei pentru ca merita. Are si comedie, are si dragoste si actiune. Il iubesc
-Baby. Asta e un serial italienesc bazat pe fapte reale. Te las sa te uiti la trailer sa te decizi daca vrei sa il vezi pentru ca unora le place, altora nu
Pai eu am Netflix si o sa iti zic cateva titluri care par mai interesante sau le-am vazut si mi-au placut
-Cabina de saruturi daca nu l-ai vazut e printre preferatele mele
-O fata pe cinste e mai mult despre prietenie, dar la comedie sta bine
-Un schimb regal e iarasi printre preferatele mele cu tematica de Craciun
-Intalnire perfecta, dar am sentimente mixte pentru ca ma asteptam la ceva mai mult de la final
-Fata inalta, din nou sentimente mixte, nu prea a fost genul meu, dar daca iti plac filmele cu adolescenti merita vazut
-Ultima noastra vara, mi-a placut super mult si are si actori frumosi daca stii ce zic
Le-am vazut pe toate astea! Multumesc! Imi plac cele cu adoslescentinsinpovestile lor de dragoste.
Daca vrei iti recomand cateva seriale tot cu adolescenti
Te rog!
Poti sa imi mai lasi si altele... de dragoste.
Stai asa ca eu am raspuns de ieri si nu aparent nu a fost postat
Elite - am vazut primul sezon si a fost ok, nu m-a impresionat cine stie ce, dar e cu adolescenti si are si putina dragoste, nu foarte multa
Love Alarm - e primul si ultimul serial corean/japonez (nu ii pot distinge, scuze) pe care l-am vazut. dupa titlu iti dai seama ca e de dragoste, adica doar pe asta e focuseaza deci cred ca ti-ar placea
Degrassi - e tot cu adolescenti, e printre preferatele mele pentru ca abordeaza multe teme, nu doar dragostea. plus ca episoadele au doar 20 de minute
Greenhouse Academy - e un "love triangle" acolo, chiar daca nu se concentreaza foarte mult pe chestia asta
The Society - printre preferatele mele, are si actiune, si dragoste si putina comedie si mister
On My Block - asta e tipul ala de serial la care te uiti pentru ca te tine acolo, chiar daca nu are un plot revolutionar, merita incercat
Legacies - serialul meu preferat, mai ales daca iti plac alea cu vampiri, varcolaci, vrajitoare etc. si stai linistita, e dragoste, e comedie, actiune, de toate. chiar ti-l recomand!
Mdaaa, acum realizai ca de fapt s-a postat si i-ai dat funda, dar nu conteaza. pe langa cele pe care le-am spus acolo mai e si Love Alarm
Pai avem asa (majoritatea sunt populare deci nu m-ar surprinde daca le-ai vazut):
-Elite. Am vazut primul sezon si din cate am auzit a aparut si al doilea
-Degrassi. E unul dintre preferatele mele. Abordeaza foarte multe teme, are comedie, dragoste si episoade de 20 de minute, l-am adorat
-Greenhouse Academy. Nu prea are comedie din cate imi amintesc, dar mi-a placut mult
-On My Block. E cu adolescenti si se concentreaza pe problemele acelei varste (dragoste, prietenie etc) amestecate cu putina actiune. Si asta mi-a placut foarte mult
-The Society. Tot cu adolescenti, are de toate, e printre preferatele mele, merita vazut
-Legacies. Serialul meu preferat, il ador, daca vrei sa te apuci de vreunul pune-l pe asta in topul listei pentru ca merita. Are si comedie, are si dragoste si actiune. Il iubesc
-Baby. Asta e un serial italienesc bazat pe fapte reale. Te las sa te uiti la trailer sa te decizi daca vrei sa il vezi pentru ca unora le place, altora nu