Calaretul fara cap, Psihopatul, Si sa te uiti pe national geografic pe la 20:00, fenomene stranii(recomand pe youtube)
Cred că The Thing şi The Grudge 1 (am văzut eu). Nu sunt adepta filmelor horror, dar astea m-au cam speriat (mai mult, dar nu spune la nimeni )
Da---asa'i JustFreedom ---la fenomene stranii---unele sunt chiar infricoshatoare---dar parca erau pe Discovery vinerea la ora 20:00
app, am vazut camera 1408[si chiar te tine in suspans]l-a vaz acum trei ani prima data si pana acum l'am vaz de 5 ori cred ca ---mai stiu niste filme misto dar din pacate nu le stiu numele
calaretzul fara cap nu'i cine stie ce
Seria Psycho si the Omen, mai incearca The eye 2008(singurul film care mi-a dat frisoane reci cand l-am vazut singur). E bine ca nu ai parte de raspunsuri ca Saw, are multa carne sa te saturi pe un an de zile dar nu intra in categoria celor horror, totusi e preferatul meu.
App---Bloody Mary---ce m-am speriat qnd a aprins chibritu'---ai putea sa te uiti la el...un mik sfat...nu te uita noapte cum am facut eu
Http://vezi-filme.tk/horror/the-pact-2012 - eu nu l-am vazut (nu-mi place acest gen de filme) dar am inteles ca este "inspaimantator"