The Vow (2012);
Sweet November (2001);
Remember Me (2010);
The Nootebok (2004);
The Longest Ride (2015).
Desi nu prea ma uit la acest gen de filme (din cauza dragostei ), pot sa spun ca filmul The real age of Adeline este super.
Si "The best of me" este si mai frumos. Cum se reintalnesc ei si ea era oarecum pierduta de asta s-a casatorit, iar el avea probleme cu tatal si, dupa multe intamplari, la final... (te las in suspans sa il vezi )
Mersi mult, dar le-am vazut toate. Am uitat sa specific ca sunt o fana a acestui gen, am vazut aproape tot posibil. Astept un raspuns care sa imi spuna ceva ce nu am vazut!
The perks of being a wallflower (filmul) dar in schimb ti-as recomanda sa citesti cartea. Este mult mai complexa si este peste nivelul filmului.
A... Ti-am spus ca nu le am cu astea Pe aripile vantului?
Ok, pe asta nu il stiu, am auzit de el, dar acum chiar cred ca o sa-l vad. Daca imi place filmul, cumpar si cartea. Mersi de raspuns!
Cu plăcere. De asemenea îți mai recomand și P.S I Love You (2007) și Endless Love (2014)
Haha, l-am vazut. A fost printre primele vazute de mine.
Before Sunset (2004) ai văzut? Mie mi-a plăcut mult și l-am văzut de curând.
"iubitul meu e zombi"? Glumesc.
Hm...
Eu am vazut de curand la cinema Zeii Egiptului. Stiu ca nu e chiar de dragoste, dar merita. Sunt 2 povesti de iubire in el, ma rog, din moment ce una era zeita iubirii se intelege. Dar si dintre un baiat si o fata, mai ales cand ea moare. Si dupa s-a dus dupa ea in morti, apoi inca o moarte... Si la final, cand te obisnuiesti cu ideea ca amandoi o sa traiasca fericiti amandoi in lumea cealalta, se intampla ceva. Dar ca de obicei, nu imi place sa stric surpriza
L-am vazut si asta, si eu tot de curand, e superb filmul.
Aha, ok. Pe asta nu l-am vazut. O sa ma uit la trailer sa vad daca imi place.
Dar daca te uiti la trailer nu stiu daca o sa iti placa. Adica in el se prezinta cumva povestea de aventura. Dar povestea de iubire este ascunsa in el
Se pare că nu sunt singurul cu o pasiune pentru filme
În fine, mi-am amintit de încă unul și dacă nu l-ai văzut atunci uită-te, filmul se numește Three Steps Above Heaven (2010)
Friends With Benefits
Nu sunt fan al filmelor de genul, dar acesta mi-a cam placut.
Haha, chiar l-am vazut si de vreo 5 ori, la fel si partea a 2 a. Ador filmele, mai ales de genul asta!
Nu l-am vazut, ma voi uita la trailer ca sa vad despre ce este vorba. Mersi frumos.
The Best of Me (2014),Endless Love (2014),Now Is Good (2012),Never Let Me Go (2010),Sweet November (2001),Waiting For Forever (2010),Love, Rosie (2014),Dear John (2010),The Last Song (2010),If I Stay (2014),The Fault in Our Stars (2014),Breathe In (2013),The Art Of Getting By (2011),The Perks Of Being A Wallflower (2013),A Walk To Remember (2002),Very Good Girls (2013),Paper Towns (2015),How I Live Now (2013),3MSC 1 și 2 (2010/2012),Keith (2008),Closer (2004),Wicker Park (2004),My Blueberry Nights (2007),Remember Me (2010),Remember Sunday (2013),Safe Haven (2013),One Day (2011),If Only (2004),The Vow (2012),Effie Gray (2014),The Theory Of Everything (2014),The Age Of Adaline (2015),The Longest Ride (2015),By The Sea (2015),Miss You Already (2015)
Majoritatea le-am vazut, dar la cele la care nu m-am uitat voi vedea trailerul sa vad daca ma atrage. Multumesc de raspuns!
ralucutza_6101 întreabă:
StorrY întreabă: