| Tzitzi12 a întrebat:

Imi spuneti va rog ce sunt mai exact animeuri. le? va rog

Răspuns Câştigător
| Hikari a răspuns:

Anime-urile sunt niste desene animate create de Japonezi. Uite, citeste aici ca sa afli mai multe : http://ro.wikipedia.org/wiki/Anime. Uite iti voi da cateva figurine anime si o poza anime si cred ca vei stii de acum ce sunt anime-urile. Daca vrei mai multe detalii mai vorbim pe ID : saby_19998@yahoo.com. Sper ca ti-am fost de ajutor!

6 răspunsuri:
| Tsunade99 a răspuns:

Adica desenele animate? Daca da, filmele facute pe calculator.

| N0name_7792 a răspuns:

Hmm. mai pe scurt sunt desene animate japoneze. Nu toate sunt destinate copiilor, dar sunt facute pentru orice tip de varsta

| MihaiClaudiuBragadiru a răspuns:

Desene animate japoneze.Nu are cum sa nu-ti placa mai ales alea de dragoste.Sunt geniali japonezii!

| AngelCosmy a răspuns:

Pai animeuri-le sunt desenele animate chinezesti care sunt create dupa anumite benzi desenate numite "Manga"

| Dash a răspuns:

Desene animate Japoneze.

| Kira_5349 a răspuns:

Anime (din cuvântul japonez アニメ anime, la rândul lui o abreviere a cuvântului englez animation, însemnând animație, pluralul corect fiind anime-uri [1]) reprezintă orice film de animație produsă în Japonia sau originară din aceasta.[2] La originea acestui gen stau benzile desenate japoneze numite manga.[3][4]

Cu toate că anime-ul este considerat uneori în mod eronat un "gen" (precum comedia, drama, etc.), în realitate este o formă de artă care include toate genurile întâlnite în literatură și cinema.[5] În Japonia filmele de animație sunt foarte îndrăgite, semnificativ fiind faptul că în anul 2001 filmul anime Spirited Away (Sen to Chihiro no Kamikakushi) a întrecut filmul Titanic.[6][7][8]

Inițial anime-urile erau desenate manual, însă în ultimii ani tehnicile asistate de calculator practic s-au generalizat. Tehnicile anime sunt utilizate în seriale televizate, producții cinematografice și video, jocuri pentru computer, publicitate etc. În ce privește conținutul, formatul anime este utilizat în toate genurile ficționale.

Întrebări similare