| Yzzza a întrebat:

Joi, in 16 iunie 2011 a fost ultimul episod din Narcisa Salbatica? Am pierdut acel episod si luni(20.06.11) nu a mai fost Narcisa Salbatica.

Răspuns Câştigător
| bdn23 a răspuns:

Nu! Narcisa salbatica a fost Luni la 20:20, si s-a terminat la 21:45, imediat dupa narcisa a inceput Canan. Sper ca te-am ajutat

11 răspunsuri:
| frumushika09 a răspuns:

Luni(20.06.2011) a fost ultimul episod, la ora 20:20, iar dupa aia a inceput Canan-Destin furat.

| AdyTtZa a răspuns:

Baaa da.Azi a fost de la 8:00 laughing)dar azi a fost ultimul episod

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Azi,luni a fost ultimul episod dar de la 20:20

| frumushika09 a răspuns:

Apropo...cauta pe site-ul antenei 1 ca sigur gasesti toate episoadele din Narcisa Salbatica.

| CautNume a răspuns:

Fraiere o fost de la 20:20. http://narcisasalbatica.a1.ro/episoade.html. trebuir sa-l puna ei aici.deocamdata cred ca e rea recent

| AgrigoroaeiALeX a răspuns:

Nu joi in 16 iunie nu a fost ultimul episod!
Nici eu nu stiu exact povestea dar cred ca s-a terminat primul sezon in curand incepe al 2 sezon.

Deci uite daca vrei sa vezi episodul din 16 iunie 2011 si pe site-ul asta is totate episoadele deci ->http://narcisasalbatica.a1.ro/episoade.html funda :D

| Wackey a răspuns:

De fapt, nu joi a fost ultimul episod. A fost azi, doar ca l-a difuzat de la 20:20. big grin

| Dennys1521 a răspuns:

Bre
fu azi la 8 si 20
ultimul episod
asa niste vesti pe scurtlaughing
murii cristian
si probabil moare narcisa si tudor
al 2 sezon va fi in toamna
dar vor fi 50%personaje noi

| ElShaarawy a răspuns:

Joi a fost penultimul episod, luni a fost ultimul si a inceput de la 20:20.( fundabatting eyelashes )

| teodora_7734 a răspuns:

Sall! Ultimul episod a fost luni(20.06.11) doar ca nu a inceput ca de obicei ci la 20:20.

| deea_4470 a răspuns:

Chiar si in seara asta a aratat Narcisa Salbatica numai ca nu la 10, pe la 8 jumatate seara avea serialul.
Si m-am uitat sa vad program pe maine la Tv, si se pare ca maine nu are.
Cine mai intelege thinking