| EJxJtK a întrebat:

M-am uitat la un film in care era vorba despre o fata, kate, care mai tarziu a aflat ca o cheama asa, care era prinsa cu alti oameni, dintre care si sotul ei, intr-un spital unde ea era asistenta si erau vanati de o creatura sub forma de fum negru, iar atunci cand omora isi scotea niste tepi, ceva...oricum...de fapt ea i-a inchis in spitalul ala ca sa nu iasa creatura afara, si acum era numai o singura iesire, insa trebuiau sa opreasca tot curentul ca sa poata iesi.Sotul lu' kate a inchis-o pe ea si inca o fata intr-o camera, in care era un fel de "camaruta"(ca un fel de sicriu din metal)in care s-a pus cealalta si acolo a inceput sa se umple cu apa si a murit. Kate a iesit cu ajutorul lu' unu si au incercat sa iasa afara. Unul dintre toti aia s-a sacrificat si a ramas acolo ca sa opreasca curentul.Sotul lui kate aproape a ajuns la usa cand fumul ala l-a omorat. Kate si celalalt au scapat, dar si creatura a iesit dupe ei insa a pierit la lumina soarelui. Stiti cumva ce film este? va rog sa ma ajutati. l-am vazut in 2009-2010, si nu mai tin minte cum se numeste.
Multumesc Anticipat

2 răspunsuri:
| blodcare a răspuns:

Cred că filmul de care spui este LOST( nu știu sigur) dar am vazut pe net.

| EJxJtK explică (pentru blodcare):

Nu e asta...in filmul pe care il caut eu de la incepun pana aproape de sfarsit cand reusesc unii sa evadeze, toata actiunea se petrece intr.un fel de spital