| fffandreeea a întrebat:

Ma tot gandesc la noul program diney chanel nu mai are desene ...si vechile desene erau chiar fantastice sadacum au bagat tot felul de filme proaste. cu nini sau altele straight facenu mai au desene asa multe straight face. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu chiar la asta ma gandeam.
Walt Disney inseamna,in primul rand, Mickey Mouse, nu Hannah Montana.:X
Si toate starurile astea ieftine de acolo...sunt penibile.
Mickey M. va fi vizionat si peste 100 de ani sa zicem, dar porcariile astea is doar de moment.
Oh My Good!
O_O

4 răspunsuri:
| RazvanStefan a răspuns:

Sa fiu sincer nu imi place nici Disney, nu imi placea nici Jetix. Cele mai frumoase desene erau pe FoxKids big grin Deci sunt de parere ca Disney e o prostie tongue

| danutza2492 a răspuns:

Pe Boomerang sunt desenele copilariei noastre (familia Flinstone, scooby doo, Captain Caveman, Wacky Racers, etc) dar numai ceai care au cablu prin Romtelecom (Dolce) pot opta pentru acest program.cred

| saku970 a răspuns:

Buna.
Este adevarat ca Nini dupa parerea mea este o porcarie dar totusi mai sunt si filme interesnte care sunt date pe disney channel.
Adica oricum desenele care erau difuzate in trecut erau desene de copii deci cred ca daca inlocuiau anime-uri cu Nini nu ma mai uitam in viata mea pe acel canal dar din vreme ce au inlocuit niste desene de copii la care nu ma uitam cu Nini si alte porcarii nu ma intereseaza!

| fffandreeea explică:

Deci disney a devenit o prostie happysunt de aceeasi parerehappy