Interesant, să fie bine primit! Mai rar se recomandă filme. După ce o să-l vizionez îți voi spune părerea în privat.
Man. Am vazut the best of me. A fost excelent Si finalul cu toate cele intamplate.
Deci ti-a plăcut.
Da. Iar pe baiatul ala...
De ce unii au parte de atata iubire -_-
Si tu ai.Nu te plange
Da, dar el a trait-o. Pana cand a murit Bine ca, a continuat copilul lor povestea ^^
Nice! Trebuie sa imi povestesti filmul.
Da merita. Cu toate ca a murit la final, as fi vrut si eu sa traiesc ca el
Vrei sa ai si tu parte de dragostea pe care a avut-o el?
Cine nu ar vrea?
Inca nu mi-ai povestit despre ce e vorba!
In timpul liceului un baiat mai de treaba asa se indragosteste de o fata. El era mai pasionat de masini si si fata a observat. Si ea l-a placut. Si apoi intr-o parcare, ea "cica" avea ceva la masina si a lasat asta sa se observe ca sa vina baiatul cum era el de treaba sa o ajute. Si asa s-au dat in vorba. Dupa a inceput povestea de iubire. Tatal fetei nu ii convenea de baiat, dar pentru el nu a contat. Dupa drumurile lor se despart. Peste multi ani, se intalnesc. Ea era maritata. Dar s-a despartit de actual pentru ca nu era ea. Era pierduta. Si dupa inca cateva nopti... te las sa vezi :))
https://www.youtube.com/watch?v=cQszhfoP_WI
Ce frumos!
Ce romantic!
Da, continuarea e si mai frumoasa (te las in suspans)
Ce bun esti!
Ma gandesc la ce bine o sa te simti dupa ce il vezi
I hope!
Trust.
Te las sa dai in mine daca nu e asa ☺
Cum să dau in tine?
Prin monitor?
Da, si asa.
Atac psihic
Nu aș face asta.
Stiu :*
Poti sa dormi linistit la noapte!
Chiar ma gandeam
Sunt inofensivă!
Oare?
Sigur!
Tu esti cel ce stie sa se bata!
Iar ai dreptate
Am trecut pe pagina 2.
Cred ca userul ce a pus intrebarea o sa se uite urat cand o sa vada atatea notificari, pe langa subiect, la intrebarea lui.
Heăăăăăăăăăău
De ce ai spus că moare la sfârşit?
MEGA EXTRA SPOILER
You've ruined it
Il siu e frumos dar sunt multe altele la fel de bune sau poate chiar mai bune
Se poate discuta si in privat chestii de genu dar avand in vedere ca cei incepatori nu pot da mesaje e ok : )