Aproape că mergeam pe ideea că vânau un crocodil.
Oricum, mă bucur pentru tine! O să-l vizionez și eu.
Nu online, penet, era ceva de genu ca ei trebuiau sa vaneze ceva o balena parca, si era fica sefului care ajunsese sa se culce cu unu din echipa.stiu ca seful, adica tata fetei era mutilat, si mai am o imagine, ala cu care urmeaza sa se culce fata legat afara paraca era iarna sau ceva de genul
Mai dă-mi niște detalii, pur și simplu, nu pot să-mi dau seama ce film este. Deci, acțiunea avea loc pe ocean? Călătoreau pe un vas? Vorbeai de capturarea unei balene. Atunci, cum se face că acțiunea se mută undeva pe uscat, în perioada iernii, unde un tânăr este ținut captiv (legat)?! Descrie-mi puțin personajele, cum arătau.
Era un film vechi, ori mai recent? De exemplu, era în genul filmelor In the Heart of the Sea (2015) sau Ondine?
Nu era vechi era sa zicem cam din 2007 incoace cred, nu stiu exact ce trebuiau sa vaneze balena cred ca nu ca erau pe uscat, un tigru un urs ceva, baiatu si fata erau bruneti, baiatu era legat afara de un par dar dupa lau eliberat si facea parte din echipaj
Am gasit.defapt vanau un dragon.se numea age of the dragon
Ideea e ca pe imbd are nota 3.4 deci cred ca te uiti degeaba, nu are cine stie ce poveste.cred ca esti cuniscator(e) in domeniul filmelor, imi poti recomanda un film sau mai multe care tie ti sau parut bune, nu mai stiu la ce sa ma uit
Notele pe care un film le primește pe IMDB nu au nici o importanță pentru mine. Lasă-mă să-i acord nota mea. :)
De aceea, am să vizionez filmul tău, chiar de ar avea nota 1 pe IMDb. ))
Vezi dacă îți plac câteva dintre preferințele mele: Everest (2015), Hugo (2011), A Lonley Place to Die (2011), The Book Thief (2013), Backcountry (2014), The Beach (2010), The Green Inferno (2015), The Canyon (2009), Frozen (2010), ori, niște filme mai vechi, dar super To Brave Alaska (1996), The Bear/L'ours (1988)
https://www.youtube.com/watch?v=3fTQNWqoSq0
Aventuri: Pete's Dragon (2016), Seventh Son (2014), The BFG (2016), One and Two (2015)
Dacă ești mai romantic(ă): Winter's Tale (2014), The Best Offer (2013), The Age of Adaline (2015), Endless Love (2014), The Vow (2012)
Da mi-au placut, cateva dintre ele erau, sunt si preferintele mele.
Aproape că mergeam pe ideea că vânau un crocodil.
Oricum, mă bucur pentru tine! O să-l vizionez și eu.
Williama întreabă: