Da. Poti. Incepe sa-l vizualizezi si iti va aparea in istoricul de vizionare care il gasesti intrand pe Account/ Profilul meu-Activitatea de vizionare. Acolo in dreptul fiecarui film vizionat iti apare "Raporteaza o problema" si un cerculet taiat care inseamna "Ascundeti din istoricul de vizualizare". Dai pe acel cerculet din dreptul filmului si nu va mai intra pe lista de recomandari.
Mai multe detalii aici:
https://help.netflix.com/ro/node/22205
Da-i play si lasa pe fundal să meargă primul episod, sau uită-te la el eventual, și după n-ar trebui să îți mai apară. O să îți dea ceva nou
Doamne deci nu creeeeed, și eu pățesc aceeași chestie dar nu ma simt asa jenata pentru ca am o relatie deschisă cu mama. E nasol ca sex-ul e un subiect tabu deși n-ar trebui.
Steeu. Mama imi mananca zilele.cu chestia asta. Niciodata nu mi-a vorbit de "Sex education". Ne-a vorbit diriga si mama cand a aflat a luat-o razna. Ea e de parare ca fetele vin gravide acasa pentru ca stiu ce e ala Sex. Ok si ce e inneregula cu asta? Wtf nu mai bine o pregatesti pe copchila inainte, asa nu iti vine cu plodu acasa. Ea ne judeca generatia. Ma enerveaza de mor?
UnchiulRamiz întreabă:
Alexandru_Cepeş_1996 întreabă: