Buna! Daca ai vazut toate seriile,toti au murit pana la urma,mai devreme sau mai tarziu! dupa ce are acea viziunea,parerea mea e ca se intampla cu ei exact ce a vazut ea,mai ales ca modul de a muri din viziunea lui Wendy se potrivea cu pozele,si toti si-au gasit sfarsitul conform acelor poze:kevin trebuia sa moara cu acele gen artificii in fata si se potriveste cu ce a vazut wendy,wendy in poza avea fata neclara, cu o lumina mare:deci o explozie sau trenul care da peste ea, iar la julie nu mai tin minte ce poza avea.in concluzie:asa au murit, cum a vazut wendy.
Vrea sa spuna ca moartea se tine dupa ei si orice ar face nu scapa niciodata de ea.
Finalul filmului este unul foarte ciudat dar si naspa din punctul meu de vedere. La sfarsitul filmului se evidentiaza faptul ca ea are din nou acele premonitii si e ca si cum ar incepe din nou...[deja-vu]
Si eu l-am vazut. este super. Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Adica dupa viziunea ei(a presimtit ca vor muri) nu arata sfarsitul. Si eu sunt foarte curioasa. Eu cred, adica am ramas cu impresia ca pana la urma mor, desi nu o arata, mai ales ca filmul se numeste "destinatie finala", deci consider ca le-a fost destinat sa moara pana la urma. asta e parerea mea...
sper sa mai apara si alte pareri, am sa urmaresc intrebarea:*
pa-pa!