Hai ca iti spun eu. In continuare Madalin o sa incerce sa faca familii Maris rau, dar chiar cand e punctul de final si trist nu stiu cum madalin va afla ca o are si pe valeria ca mama. Ioana si Stefan vor afla ca nu sunt frati si va fi fercire Delia va avea cea mai lunga poveste. ca ea va suporta pe Sorin si pe Raluca Sorin a ramas traznit ori cum, nu se astepta sa,, Raluca''. Sorin nu va sti pe cine sa aleaga. Raluca va fi suparata pe Delia, ca,, s-a indragostit'' chiar de iubitul ei. Dar Delia nu va avea nimic cu Sorin, ea va incerca sao cupleze dar nu va putea, ca Victor i va face rau. Delia va ramane ne ajutorata. Simona aude cazul si va incerca sa-l infrunte pe Victor. Va colabora cu Delia, iar Delia ii va spune totul... Simona o sa ii faca ceva, nu stiu, iar dupa Raluca o iarta ce s-a intamplat si isi da seamana ca Victor a pus-o. Raluca va ramne cu Sorin, Delia cu Radu... ca acesta o inveselea ori cum Radu o sa se cuminteasca si o sa fie cu doar 5-10 % mai putin gagicar. Andrei, Madali si Radu o sa fie bucurosi ca mai arte o sora. Iani nu va fi de acord ca este tatal lui Sorin.Dar o sal apcepte de dragul sfarsitului sezon. A mai sunt sezoane si va veni si sezonul 4. Zvonuri : 1. Victor, Mircea, Coman,(cei trei tati) o sa se impreuneasca in casa sau nugh si o sa fie fericiti. 2. Ep se gata in 15 iun 2012 si incep in 10 sep 2012 sezonul 4. Si nu stiu ce se va intampla cu parinti luiiulia mamiron dar nu sunt sigur, deci cam atat sa nu spun zvonuri care nu sunt adev. Funda? Daca am spus cont sez.3
Până la urmă chiar am ghicit oarecum câteva dintre presimţirile mele. Chiar şi în sezonul patru părinţii Iuliei alias Damian si femeia care a murit. Nu îi cunoşteam atunci numele dar bănuiam că Valeria a mai fost agresata încă de cineva. O zi buna iti doresc!
Eu cred ca va fi inca un sezon.nush... dar mie una nu pre mai imi place sau nu pre ma preocupa deoarece sau cam incurcat treburile si nici macar nu mai stiu care cu care e frate sora mama etc. ma rog sper ca te-am ajutaaat