anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pentru cei ce vizioneaza x factor... care concurenti sau grupuri va plac cel mai mult? big grin

7 răspunsuri:
| justagirl2 a răspuns:

T&L, Refresh, Diana si Duo Voicebig grin tie?

| iloveusa a răspuns:

Cei mai buni sunt Antonia si T&L

| DeathlyScream a răspuns:

Mie refresh.preferatii mei love struck...sincer nu stiu dc au ajuns la duelstraight face., alin vaduva, irina florea si aia blonda de la peste 25 de ani nu mai stiu cum o cheama tongue cam atat :X

| justagirl2 a răspuns (pentru DeathlyScream):

:d Diana o cheama are o voce...love struck da si mie imi plac f mult Refresh:-> melodia nu prea i-a avantajat...zic eu

| DeathlyScream a răspuns:

Da nu prea lea ales melodiile care li se potrivesc... cele mai bune au fost: singur atat de singur si sorry seems to be. :X ...imi pare rau ca eu plecat cel mai frumos canta cel blond.

| mirela_8082 a răspuns:

Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa sociu_mirela@yahoo.com .

| ArTistuL a răspuns:

Mie imi place duo voce