| DJ97 a întrebat:

Buna : ) Pls ajutati-ma, eu pana acum ma uitam la Bleach, Naruto Shippuden si Fairy Tail, acum ca Bleach s-a terminat mai am doar 2 animeuri sad, si mi-e frica pentru gand se va termina urmatorul din lista. Vreau sa ma apuc de ceva nou happy, deci ce anime gen cele de mai sus imi recomadati care sa fie on-going, de preferat mai pe la inceput, si care va avea cateva sute de ep? happy
FUNDA! :* Mersi mult!

Răspuns Câştigător
| Ađřıαηηα a răspuns:

Exact prin aceasta frica trec si eu insa ma straduiesc sa caut anime`uri de calitate doar ca eu vizionez mai multe anime`uri.
Din cate anime`uri am vazut pana acum ti-as recomanda urmatoarele:
Vampire knight (il ador )
Vampire knight quilty(il iubesc)
Kampfer
Kaze no Stigma (superb)
Kaichou wa maid-sama ( splendid intr`adevar)
Special A
Dn Angel (frumos desi inca il mai vizionez)
Paradise kiss (frumos)
Zero no TSukaima ( super, super tare )
Elfen lied (cam de groaza insa frumos)
D gray man (il iubesc si am fost extrem de trista cand l`am temrinat de vizionat)
Soul Eater ( imi place mult )
Full Metal Panic ( frumos si amuzaant )
Full Metal Panic Fumofu( frumos)
Mew Mew Power( frumos)
Kaleido Star ( foarte, foarte tare )
Rosario Vampire (pervers si foarte foarte amuzant dar si romantic )
Yu Yu Hakusho (imi place mult de tot )
Lovely Comple ( taree)
Chrono Crusade (il iubeeeeeeeeesc:X )
Death Note(foarte frumoos:X)
Angel Sanctuary ( supeeeeerb)
Si mult mai multe care nu`mi vin acum in minte insa vreau sa stii ca eu atunci cand imi gasesc un anime caut cu foarte foarte multa atentie si trebuie sa`mi indeplineasca toate cerintele deci aleg cu atentie si intati vad primul si al doilea episod apoi ma conving daca sa-l vizionez sau nu.
Sper ca et`am ajutat. Bafta:*

1 răspuns:
| KaleidoscopEmyLara99 a răspuns:

Shagukan no Shana, Vampire Knight(e si drama), Soul Eater, Inuiasha....mai cauta pe site-urile de anime-uri...sigur vei gasi multe de acest gen care sa-ti placawinking.