Http://www.youtube.com/watch?v=gPnt2O5ptJA sasi cumperi ochelari de aia 3d daca ai placa video 3d desigur ca poti vedea dar nu se compara cu cinema, isi recomand un tv de ala mare cu un dvd home cinema e super
Ochelari am ca am cumparat o revista care avea imagini 3d si avea si ochelari placa de video s-ar putea sa fie buna, flmuletul trimis de tine a mers
Ma bucur am fost o data la mall am navigat pe laptop cu ochelari 3d e fain, ironia e ca eu eram intr-un magazin altex cautam produse la domo pe laptopul lor
Acum orice calculator orice ar fi el desktop sau laptop il faci cum vrei daca peste cativa ani avanseaza tehnologia
Http://www.youtube.com/watch?v=fpb7NMR-XOo&feature=player_embedded este in engleza isi recomand si asta http://documentare.digitalarena.ro/......umii-2011/ promovez cunoasterea pe TPU
Ai vazut 2012, sau a mai fost ceva film eu l-am primit nu mai stiu cum ii spune cu microcipurile care le pun la oameni?
2012 da intereseanta teoria aia sf, triam in era conspiratilor daca se vinde se trezeste unu sa spuna alea is de la dracu, omul e in stare de orice pentru banii nu vad ceva rau in ele
De ce nu se vede ca si cum ar iesi afara din film, nu se vede efectul acela.
Eu inca nu am vazut un film 3d
Nici eu dar am auzit ca ai impresia asta ca iese afara, mi-a povestit cineva care a vazut ceva film cu batai cred ca in ceva magazin si s-a speriat s-a ferit ca avea impresia ca o incaseaza si el sau cu impuscaturi nu mai tin minte exact
Bine ca nu a chemat politia
Pai iti trebuie ochelarii speciali si un laptop la fel de special ca nu poti sa vezi 3D si filmul la care te uiti trebuie sa fie si el in format 3D deci mai simplu te duci la cinema