| mada00madalyna a întrebat:

Buna prieteni TPU. Poate urmatoare intrebare o sa va para stupida sau chiar banala dar as vrea sa vad parerea voastra.Deci incepe scoala, venit si toamna.Problema este alta: eu ma uit in prezent la doua seriale unul este,, Inima nu respecta reguli" care este de la ora 20:00 pana la ora 22:00 iar celalalt este Zaara care este de la ora 20:15 pana la ora 21:15 dar eu ma ui in reluare de la 15:00 pana la 16:00{scuze toate detaliile dar poate stiiti aceste seriale iar orele le-am dat deoarece fac parte din intrebare}Si luni mai incepe o telenovela,, Stapana" de la ora 19:30 pana la oa 20:30 la care vreau sa ma uit deoarece am vazut pe net cateva din episoade. Ei bine problema este ca eu cel tarziu la ora 21:30 trebuie sa adorm iar dis de dimineata la ora 5:30 trebuie sa ma trezesc.Eu in fiecare an m-am uitat la minim un serial, mi se pare ca asa trece timpul mai repede(poate pare stupid dar...)Voi daca ati fi in locul meu cum ati proceda avand in vedere ca toate trei imi plac iar primul este doar luni si marti al doilea de luni pana vineri se va termina la sf acestei luni iar cel de al treilea este de luni pana duminca.Sunt dispusa sa renunt la unul dintre ele deoarece eu ajung de la scoala la ora 14:50 si este destul de obositor plus ca sunt si in clasa a 7-a iar anul acesta o sa fie foarte greu. Daca stiti vreunul dintre seriale cu atat mai bine... deci la care dintre cele trei sa renunt si la care sa ma uit?(va rog fara raspunsuri rautacioase)Multumesc si scuze de categorie!

Răspuns Câştigător
| Mihaela a răspuns:

Hei.
Gandeste-te care iti place cel mai mult si care iti place cel mai putin.Cel dupa care nu esti chiar asa de interesata, este cel la care trebuie sa renunti.
Dar poate nu trebuie! Cred ca le poti vizualiza online!
Numai bine si succes!
Succes la scoala!

1 răspuns:
| baby_7690 a răspuns:

Buna! eu zic ca nu ar trebui sa iti faci griji1 unul dintre filme trebuie sa il elimini si sa te uiti intr-o seara la unul, intr-o seara la altul (vorbind de cele 2 filme ramase )si cel care nu l-ai vazut in seara respectiva sa il vizionezi pe net a2a zi